Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurzuazja.pl

czy ktos doradzi rada?

Polecane posty

Gość kurzuazja.pl
o poczekam nic nie bede robic:) moze byc tez tak ze zwiode go i zostawie.jest fajny ale raczej ni eczuje wielkiego porzadania.moze wielka milosc przyjdzie z czasem. naprawde fajny chlopak nie chce go skrzywdzic drogi raz

Gość kurzuazja.pl
eiwemy czy pisze bo chce cos wiecej czy tylko chce odnowic zwykle relacje:) kobitki jestescie kochane,dziekuje;) teraz glupstw nie popelnie;) bo ja juz dzis chcialam eska pisac ja glupia;)

Gość czytanie ze zrozumieniem
o poczekam nic nie bede robic moze byc tez tak ze zwiode go i zostawie. Zasługujesz na pijaka .

Gość kurzuazja.pl
a co pijak amozna uwiesc i zostawic? nie chcve nikogo krzywdzic dlatego poczekam i osowje sie ze swoimi uczuciami

Pijak i awanturnik :classic_cool:

Przede wszystkim spokojnie sie zastanów czego tak naprawdę sama chcesz i oczekujesz! A potem czekaj na dalszy rozwój wypadków On powiedział Cześć!- odpowiedziałaś wysłał życzenia- podziękowałaś prosty rachunek= teraz znowu jego kolej!

Gość kurzuazja.pl
cytanie ze zrozumieniem chyba masz jakies problemy emocjonalne;) nie chce go skrzywdzic!

Gość kurzuazja.pl
ciagle on ma zaczynac? ok jka kazesz:) hihihi

chyba nie ja mam problemy emocjonalne a Ty :classic_cool: dla jego dobra nie umawiaj się z nim jedynie czasem odpowiadaj.

Gość kurzuazja.pl
jak sie rozwinie znajomosc to zobacze jka stoje z moimi uczuciami do niego,teraz n ie wiem ale cos mnie ciagnie.powtarzam nie chce go skrzywdzic!

powtarzam nie umawiaj się z nim choćby przysłał tresowanego łabędzia bo go na pewno skrzywdzisz :classic_cool: ma on wszak coś co nie pozwoliło Ci umawiać się z nim za pierwszym razem.

Gość kurzuazja.pl
za pierwszym razem byl ''ktos" teraz jzu go nie ma w moim zyciu.i mysle,ze poczeci to tez jego wina ze= nam nie wyszlo.

miłość ma to do siebie że jest nie może być trochę nie być jak jest to nie widzi granic , nie zna odległości i nie liczy czasu .

Gość kurzuazja.pl
ale nei zna kogos tak od tak pokochac. zakochac sie zauroczyc ok mozna ale nie moge w tej chwili powiedziec ze go kocham.nie znamy sie dobrze.wtedy zaczynalismy swoja znajomosc,skonczyla si eona wrecz na starcie

Ja niczego nie każę- jak w temacie- radzę tylko.Ty i tak zrobisz jak zechcesz!:-D A po drugie : zawsze on pierwszy... Hm, sory ale ja jestem tradycjonalistką. dziewczyny sa już teraz baaardzo wyzwolone!- Wiem!. Moim zdaniem za bardzo! Pozwól facetowi być facetem i zabiegać o Ciebie! tylko tyle!

Minutka może piszesz przez proxy ? albo masz jakiś problem z komputerem / przeglądarką . Zamknij wszystko i otwórz tylko kafeterię.

Gość kurzuazja.pl
minutka dzikuje za rady:) skorzystam z nich:) DZiekuje:*

Gość kurzuazja.pl
wszytskim dziekuje:) czytanie ze zrozumieniem tobie takze:)

czytanie ze zrozumieniem dzięki, ale to chyba dlatego,że wklejałam cytaty z autorki topiku... Jak tego nie robiłam to posty szły! Ot tajemnica! Ale dzięki- pozdrawiam.