Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987.....

Kooooocham malutkie dziewczyny ................

Polecane posty

Gość tak sczezrze
tak szczerze to co Wam sie podoba w niskich kobietach? Tylko tyle że są słodkie?

Gość słodkie miłe przytulaśne

Wyglądają kobieco. Kobieta ma być delikatna, a małe właśnie z tym się kojarzy. 🖐️ No bo sorry ale kobieta, która ma metr 180 cm z delikatnością ma niewiele wspólnego nawet jeżeli jest drobna. :classic_cool:🖐️

Gość Mój drogi przyjacielu
Akurat zgodzę się z tobą, że malutkie kobietki są kochane i milutkie... idealny materiał na żone :-D Ta moja nie była blondynką- miała piękne, kruczaste włosy :-P A do osobnika dkkdk- czy możesz mi powiedzieć, co popęd do niskich kobiet, ma wspólnego z pedofilią :-O Prędzej twoje wpisy z debilizmem- również termin medyczny :-)

Gość mam 160cm jestem drobniutka
i uwelbiam facetow ok 188, wysocy faceci kreca mie baaardzooo:)

Gość stylowaa
no tak małe jest piękne a duże na wymarciu... to taki żarcik,zawsze tak się bronię ,kiedy ktoś mówi o moim wzroście:)

A co ma wspólnego wzrost z pedofilia ktosiu?????? ps. to prawda te wysokie też mi sie kojarzą z wrednymi i zbt pewnymi siebie :) ps2: ja mam 158 :)

Gość dfsfdsdffsd
matko jak czytam te wypociny, to placze ze smiechu... wysokie to dyktatorki, wredne i w ogole.. hahaha :P mam 180 wzrostu i daleko mi do jednego i drugiego :P zabawni jesteście ps. podobna małe to wredne :P (oczywiscie żart :P )

Gość Mam 188
I zwracam uwagę na dziewczyny 150-160 cm :-)

Gość malutka1992
a jj mam 154 i jestem szczuplutka:)

Gość aha tak jasne
Mam dokładnie 155cm wzrostu :D I jestem już zajęta :p Ale szczerze mówiąc wolałabym jakieś 175-178cm. Żeby nie mieć takiego problemu przy zakupie spodni i butów. Chociaż nie mogę powiedzieć, że mam kompleksy, bycie niskim bywa czasem po prostu niewygodne.

Gość rising sun
to prawda bywa niewygodne:) ja mam 156 cm i czasem gdy jestem wsklepie i chce dosiegnac czegos z wyzszej polki musze prosic innych o pomoc:) a raz bylo tak, ze nie bylo nikogo w poblizu, probowalam sie wspinac na polce a potem zorientowalam sie, ze i owszem byli tam faceci wsocy ale obserwoali moje zmagania z polka bez okazania pomocy:) az mi sie lezka w oku zakrecila tak strasznie chcialam to moje ciastko z wyzszej polki:)