Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość playyy

czy ktoś z was ma telefon na karte w PLAY?

Polecane posty

Gość playyy
pani Sand ale masz czy nie? Chodzi mi głównie o kwestie ważności konta

Gość dkalHDUWIEF
play fresh mam.Każde doładowanie nawet za 5 zł przedłuża konto o 365 dni.

Gość playyy
tzn jak? Teraz mam telefon w Heyah i jak doładuje za 50zł to moge dzwonic przez 3 miesiące, potem 3 miesiące odbieram, a dalej jak nie załaduje trace numer. A w playu słyszłam, ze jedno doładownie dale to, ze moge dzwonic aż przez rok. Patrzyłam na stronie play, ale cos mi sie tam nie zgadza, dlatego che kogos zapytac kto to ma

Gość playyy
dkalHDUWIEF, ale to, ze przedłuza konto o 365dni oznacza, ze mozesz dzwonic przez cały ten czas, czy tylko tyle, ze nie tracisz numeru?

Gość dkalHDUWIEF
Możesz dzwonić przez 365 dni.Ja włąśnie przeszłam z heyah do play.Dużo taniej jest.Za każde doładowanie masz darmowe smsy do wszystkich sieci np.za 5zł masz 500 smsów do wykorzystania w 5 dni,za 10zł masz 1000 smsów na 10dni.Połączenia do wszystkich sieci za 29gr.Oprócz tego ja wykupiłam sobie pakiet na play i stacjonarne za 5gr.

Gość dkalHDUWIEF
Tzn.połaczenia są za 5gr.na play i stacjonerne:PPakiet są na 100 minut,więc kosztuje 5zł.

Gość playyy
to super. Bo ja raczej mało dzwonie i ciągle mam ten problem, ze musze ładować konto, tylko dlatego, zeby je przedłużyć. Teraz mam na koncie Heyah 120zł, ale co z tego jak nie moge dzwonić i zaraz musze szykowac kolejne 50zł, bo strace numer. Chyba poswiece te 120zł (starce to jak nie doładuje) i przejde do play. A Ty co mi radzisz?

Gość dkalHDUWIEF
Ja polecam Play z czystym sumieniem.Ale szkoda żeby Ci kasa przepadłą.Może ładuj sobie play 10,wtedy będziesz miała smsy na cały miesiąc a dzwoń z Hejah dopóki nie wydzwonisz tej kasy.I nie ładuj 50!Skoro i tak nie wydzwaniasz tego.

Gość playyy
zawsze ładuje 50zł bo to przedłuża na 3 miesiące, a mniejsze doładowanie tylko na miesiac. A ja tej kasy nie wydzwonie, chyba, ze przez 2 lata,ale w międzyczasie bede musiała ładować konto co 6 miesiecy, zebym nie straciła numeru i znowu mi sie tam uzbiera kupa kasy. I koło sie zamyka.

Gość dkalHDUWIEF
No tak to nie ma żadnego sensu...To lepiej odpuść i zmień na Play.

Bo ja też chcę zmienić operatora. Teraz mam Orange. Zastanawiałam się właśnie nad tym Freshem... Jak to jest z telefonami...jest do tej opcji jakaś oferta telefonów i w jakim przedziele cenowym?

Gość dkalHDUWIEF
Nie wiem ja kupowałam tylko starter za 5zl.

Gość playyy
dkalHDUWIEF dzieki za radę, chyba tak zrobie :) Bo już mnie szlak trafia, ze mam tyle pieniędzy na koncie (zdarzało sie, ze i 250zł), a jak potrzeba nie moge wysłac smsa czy zadzwonić jak potrzebuje, bo połączenia wychodzace zablokowane. A moze warto, zebym reraz doładowała heyah jeszcze raz i wystawiła ten numer na allegro, bo mam całkiem fajny numer typu 505 142 505 czy jest popyt na takie numery?

Gość dkalHDUWIEF
No jasne spróbuj.Ale wiesz co do Play można przenieść sie ze swoim nr.Nie orientuję się ile to kosztuje ale może jest szansa na to żeby przeszedł numer razem z kasą.Teraz jest walka o klienta ,wiec wszystko możliwe..

Gość playyy
no wiem, ze jest coś takiego, ze można przeniesc numer, ale na stronie playa napisali, ze nie zawsze poprzedni operator sie zgadza (i jest za to pobierana przez niego opłata chyba do 65zł). W kazdym razie dzieki serdeczne za pomoc :)

Gość dkalHDUWIEF
Popytaj w punkcie play.Nie ma sprawy;)

Gość kolejna radaayui
czasami jest tez taka opcja ze mozesz doladowac inny nr telefonu sieci, tak wiec moze masz kogos znajomego kto by chcial abys ty jemu doladowala ze swojego telefonu, a on ci wtedy kase zwroci....