Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coś mnie dzisiaj naszło

THE END 2012

Polecane posty

Wierzycie w katastrofę, którą przewidieli amerykańscy geolodzy? Po przebiegunowaniu padną wszystkie komputery a ludzi zostanie garstka. Europa pod lodem...

ja już robię zapasy batoników Mars i upycham w lodówce

Gość Europa pod wodą
Czarnuchy będą rządzić światem? :-o

podobno przebiegunowanie następuje co ok. 11 tys. lat. Nastepne przypada na 21.12.2012. Jednym z dowodów sa malowidła na ścianach piramid, na których narysowane jest połódiowe niebo. Czyli jeśli ktoś z nas przezyje nie będzie już oglądał Wielkiej Niedźwiedzicy na niebie, tylko gwaizdy z południowej półkuli

światem nikt nie będzie rządzić bo niewielu ludzi przezyje

'Czyli jeśli ktoś z nas przezyje nie będzie już oglądał Wielkiej Niedźwiedzicy na niebie, tylko gwaizdy z południowej półkuli' o to jest fajny skutek :P Glupio patrzec ciagle na to samo :P

Gość ktoś2325
no nie ja w to nie wierze ja pierdole...

Ale Kafeteria przetrwa ten kataklizm i będzie rządziła światem. Ustalony zostanie New Deal.

Gość słyszałem ale nie widzialem
bylo glosno swego czasu straszne katastrofy będą, ziemia zwariuje podobno amerykanie budują schron w ktorym przechowuja ksiazkowe wersje calej zgromadzonej wiedzy na kazdy mozliwy temat. Jesli ktos nawet przezyje, to i tak wrocimy do epoki kamienia lupanego. Komputery padna i wszystko sie zawali. Najgorsze, ze technologia tak jest posunieta, ze nie gromadzi sie wiedzy na podstawowe tematy. Jesli wszystkie nosniki magnetyczne przestana dzialac to skad odzyskamy wiedze? Amerykanie juz wiedza, ze zbliza sie nieuchronne

Gość słyszałem ale nie widzialem
kafe przetrwa, tylko gołembiem pocztowym będziemy przesyłac swoje wypowiedzi

Gość po co sie martwić jesli by coś
było trąbili by o tym wszędzie

wszystko jest Matrixem

ale najgorsze jest to ze nie zobaczę jak nasi chłopcy zdobywają Mistrzostwo Europy w piłce noznej w EURO2012 :-(

i nigdy nie wezmę do reki monet Euro z orzełkiem na awersie :-(

Gość ja nie myślę o tym
myślę że mam 3 lata życia i muszę to wykorzystać Żal mi tylko mojej córeczki i mam tylko nadzieję, że w momencie katastrofy będę akurat przy niej żebyśmy razem umirały

Gość przecież Euro 2012
będzie przed 21.grudnia, więc masz szansę zobaczyć :)

Gość szkoda - nie mam z kim pogadac
to ide spac bo nudy na kafe takie i ciagle te same tematy

Jja słyszałam, że na pewne niewytłumaczalne zjawiska na ziemi ma oddalający się od ziemi księżyc. Im będzie dalej (tak ż doba wydłużyy się i nie będzie trwać 24 h tylko dłużej) tym większe kataklizmy na ziemi. Jednego dnia będzie 70 stopniowy upał a następnego 70 st.mróz

Gość wole o warach sromowych
tipsach modzie i pierdolach czytac jak wiekszosc kafeteriuszy. Inteligentne tematy to w gronie rozumnych rozpowszechniaj

Chyba amerykanscy pseudogeolodzy :O Kazdy normalny naukowiec nie wie czy ma sie smiac czy plakac slyszac te dyrdymaly.

Gość nikt się tym nie
przejmuje?

Gość dziewczyna sasha
sama nie wiem, czy wierzyć. Niby tyle dowodów itd, ale przecież w 2000r, czy 2005 też miał być kobiec. Ale fakt, że wtedy nie kończył się kalendarz majów

Gość dziewczyna sasha
Skopiowałam takie coś: Można powiedzieć, że ma nastąpić silny wybuch na Słońcu (powtarzany co 11,5 ty lat) który ma zmienić bieguny magnetyczne na Ziemi, wskutek czego wiele miliardów ludzi może zginąć

Gość smaczne
to może któraś z pań ustawi się ze mną na seksa ? bo i tak za trzy lata koniec świata . :classic_cool: jak ktoś lubi niech poogląda sobie na youtube czy google video "new world order" iluminaci i inne takie cuda.

Gość Interesujące
Zanik pola magnetycznego dopuści do atmosfery cząstki zjonizowane wiatru słonecznego, atmosfera znacznie zmieni swe właściwości w rozchodzeniu się w niej fal radiowych, stanie się silnie zależna od burz słonecznych, zakłóceniu ulegnie działanie wielu urządzeń łączności. Według niektórych opinii czasowe zaniknięcie pola magnetycznego w czasie zmiany polaryzacji biegunów może spowodować znaczny wzrost ilości bardzo szkodliwego promieniowania kosmicznego docierającego na powierzchnię Ziemi. Nie ma jednak żadnych nieodpartych naukowych dowodów na to, że odwrócenie pola magnetycznego miałoby prowadzić do jakiejkolwiek katastrofy ekologicznej czy wymierania organizmów żywych. Zarówno homo erectus jak i jego przodkowie przeżyli kilka podobnych katastrof.

Gość niepotwierdzone
Zakonnik ojciec Czesław Klimuszko znany był kiedyś z tego, że bezbłędnie przewidywał przyszłość ludzi, [plik 0 lewa]którzy do niego się zgłaszali. Zasłynął także tym, że odpisywał na listy mimo tego, że nie zawierały one... adresu zwrotnego! Ten zadziwiający człowiek wypowiedział kiedyś zdanie, że świat czeka ogromne wydarzenie, które doprowadzi do zmiany biegunów. Kiedy zapytano go, co będzie z Polską, Ojciec Klimuszko zamyślił się, po czym odpowiedział: - Będzie ciepło, dużo cieplej! Owoce południowe będą rosły tuż obok domu, będzie je można zrywać przez okno.