Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasiaaaa

Studiować prawo czy nie ? opłaca się ?

Polecane posty

Gość wasiaaaa

bo mam możliwość iść. matura to pestka, przygotowana jestem jak kura do znoszenia jajek ale nie wiem czy sie opłaca wybrać taki kierunek... może jest tu ktoś studiujący prawo na UŁ lub UW ? albo UJocie ?

Gość Anq
Nie studiowac...przejebałam sobie w ten sposob kilka lat zycia...lepiej idz i zrób policealną. Potem zaocznie studia i pracuj równoczesnie... Jak pojdziesz na dzienne to za pare lat bedziesz lamusem z dyplomem ktory nic nie daje, bez doswiadczenia i konkretnego zawodu...

Gość Anq
aaaaa i jak nie masz mozliwosci zalatwic sobie aplikacji to odpusc....bo sie nie przebijesz...A 7 lat zycia z zycia pyknie nim zauwazysz...

Gość wasiaaaa
a gdzie studiowałaś ? no z aplikacja to mam szanse na radcowska, rodzina moja z racji zawody rodziców zna kilkunastu nawet... wiec jakiś by sie znalazł który by mnie przygarnał... sama nie wiem :/

Gość złotty środdek
lepiej studiowac lewo niż prawo

Gość qwertyui
co z tego, ze by Cie przygarnal, jak najpierw trzeba egzamin zdac. jesli lubisz siedziec w ksiazkach i nie miec zycia prywatnego, to idz na prawo :P rynek prawnikow jest aktualnie bardzo przesycony, bo wiecej ich niz psow ;) ale: jesli uda Ci sie wybic to masz szanse na duza kase

Gość złotty środdek
ja bym az tak bardzo z tą trudnoscią studió prawniczych nie przesadzał :) sadzeze srodowiska prawnicze jest dosc hermetyczne