Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki gruby drągal

jak przekonać dziewczynę do...

Polecane posty

Gość wielki gruby drągal

seksu oralnego? prosze ją już o to od niewiadomo kiedy a ona cały czas nie chce mi wyczyścić dyszla. Co zrobić aby wzieła moje berło do ust?

Gość wielki gruby drągal
to tlyko ja mam taki problem?!

poprostu sie brzydzi, ja mojemu biore ale przyjemne to nie jest, robie to bo go kocham i lubie mu sprawiac przyjemnosc ale jakby ci t5akiego chuja ktos w gebe wlozyl poczul bys ten zapach, juz przy koncu ta wydzieline wymjieszana ze slina a na koniec by ci w morde wplunelo pelno takiej ciepleej lepkiej slonogorzkiej smierdzacej mazi czesto z takimi galaretowatymi skrzepami to uwierz mi porzygal bys sie ze lzami w oczach wiec jesli masz troche szacunku do tej dziewczyny to zrozum ja daj jej czas i pokmaz ze nie tylko na tym ci zalezy a zobaczysz ze po jakims czasie moze popiesci go ustami ale nie gwarantuje ze do konca pozdro

jakbyś mnie poprosił takimi slowami jak napisałeś, to bym ze śmiechu umarła i nici z lodzika.

Gość miałam ci ja pieczeń
jak czesto trzepie to nie ma skrzepów

kiedy sie z nim kocham to mnie to podnieca ale nie zaprzecze ze nie jest to ohydne. a jesli chodzi o mojego faceta to uwaza ze robie to dobrze i uwielbia kiedy to robie ja tez mimo ze to nie za mile

poprostu chcialam mu pokazac jak to widza dziewczyny ktore niechca tego robic bo uwazaja za ohydne. ale przy odrobinie milosci i zaufania mozna to zmienic. facetom sie wydaje ze lodzik to dla nas taka wspaniala rzecz a woiecej niz polowa kobiet nawet jesli robi to ze smakiem to moze uwazac za nie najprzyjemniejsze uczucie

LilBeats po co robisz coś co nie jest miłe dla Ciebie? jeśli chodzi o smak spermy, konsystencję, zapach.. tak to opisałaś jakby miał jakieś problemy z organizmem - nie zastanawiałaś się nad tym, że to co napisałaś to nie do końca normalna rzecz? Może źle się odżywia chłopak :O słuchaj :D następnym razem nim zaczniecie jakies zabawy to nafaszeruj chłopa ananasami - może będzie Ci lepiej i ekhmm... no ... smaczniej :D

Gość Przystojniak kręci tutaj -
A więc lecimy. Zainteresowanych zapraszam tutaj - pewnie chcecie wiedzieć kto pisze w Wielkanoc o tej porze na sexy forum? ok, moje foto: nasza klasa http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

uwazam to za nie najmilsza rzecz ale nie oznacza to ze niechce tego robic, podnieca mnie to kiedy robie to mojemu chlopakowi poprostu opisalam za jakie moga to uwazac dziewczyny ktore wogole niechca tego robic. a co do smaku spermy to kilku juz tych chlopakow mialam i takich co sie prawidlowo odzywiali teez ale jeszcze przy zadnym mi sie nie zdarzylo zeby smak spermy byl ok, wlasnie daltego nigdy nie rozumie tych lasek co p[isza o polykaniu spermy jakby to byl jakis soczek bananowy, a moze ja poprostu mam inne gusta smakowe juz nbiewiem

a ja wlasnie tego specyficznego smaku spermy nie lubie niestety :P a rozne odmiany smaku to juz tam nie robia roznicy