Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość For Funny Tv

Czy ona probuje na mnie wymusic zaręczyny ?

Polecane posty

Gość For Funny Tv

Jestesmy razem 4,5 miesiąca. Cały czas słyszę od niej, że po takim czasie FACET Z KLASĄ POWINIEN JUŻ SIĘ ZDEKLAROWAĆ i wiedzieć czego chce, powinien sie oswiadczyc. No ale tak robia faceci z klasą itd itp. Co chwile slysze ze jej kolezanki sa zareczone i sa takie szczesliwe, ale jej takie szczescie nigdy nie spotka :-o Czy ona probuje to na mnie wymusic ? Doszlo do tego ze ona mi powiedziala ze ona kochac oralnie bedzie sie dopiero ze swoim narzeczonym:-o Jak jej powiedzialem w zartach ze czuje ze ona probuje na mnie wymusic i zmobilizowac mnie to zareczyn to oburzyla sie i walnela focha JAK JA SMIE TAK MOWIC, ONA NIE JEST NIENORMALNA ABY WYCHODZIC ZA MAZ CZY ZARECZAC SIE :-o I foch na kilka godzin. Musialem ja przeprosic ze nieslusznie ja oskarzalem Ale nadal tak czuje... A wy co myslicie ? Czy to nie proba manipulacji?

Gość no chłopie
oczywiście że tak:-)

Gość wpadłeś facet
:P

Gość easter bunny
A ile macie lat? :)

Jeśli to co piszesz jest obiektywne (zawsze trzeba doliczyć elememnt subiektywizmu) to ona po prostu na Ciebie naciska. Zawsze możeszesz Jej powiedzieć i wyjdziesz na człowieka z klasą,że \"ODPOWIEDZIALNY MĘŻCZYZNA ZAKŁADA RODZINĘ, GDY JEST NA TO GOTOWY NA KAŻDEJ PŁASZYCZYŹNIE TJ. EMOCJONALNEJ, FINANSOWEJ....JEŚLI CIE NIE PROSZĘ O RĘKĘ TO TYLKO DLATEGO,ZE NIE MOGE CI NA RAZIE ZAOFEROWAC ŻYCIA NA TAKIM POZIOMIE NA JAKI ZASŁUGUJESZ\" Powinno zadziałać.... PS.Ile macie lat? Bo to generalnie ma znaczenie...

Gość ostatniaa
boi się że zostanie starą panną? :D narzeczeństwo po 4miesiącach :O

Gość For Funny Tv
Złoty - tak i nie - a tak po polsku bo nie rozumiem ? :-p Niedawno wstałem, nie oczekuj ode mnie wiele :classic_cool: W kazdym razie czuje na sobie presje :-o

Gość
później uwiąże CIebie na smyczy i skończy sie.... :D

Gość For Funny Tv
Ja mam 29 lat a ona 25. a jak probuje z nia rozmawiac to slysze ze jestem nienormalny i sam sobie wbijam fazy bo ona nie jest taka powalona aby wychodzic za maz ( oczywiscie mowi to odpowiednim tonem:-o ) I jak tu z taka gadac ? :-p

Gość
For Funny Tv koniec balowania, picia wychodzenia z kolegami :o dzieci obowiązki chyba ze lubisz być pod pantoflem :o :)

Gość Easter bunny
Aaaa to w takim razie tak, naciska :D Powiedz jej to, co napisała Nieznośna Lekkość Bytu, powinno pomóc na jakiś czas. Alternatywą jest jedynie rzucenie jej albo oświadczyny. ;)

Gość
baba juz po 25 roku życia szuka męża po 30 to desperacko bo do urodzenia dziecka potrzebuje spermy :o :D

Gość Easter bunny
No :D a ja mam 25 lat i nawet faceta nie mam :D

Gość For Funny Tv
Pod pantoflem matki jest jej ojciec - czyzby coreczka brala przyklad z mamusi ? :-P Ojciec ciezko pracuje ale za na prawde duze pieniadze a matka co rok robi remont w domu bo przeciez NIE BEDZIE SIE WSTYDZIC PRZED KOLEŻANKAMI :-o Kocham ją, ale boje się, że będzie próbowała wziąć mnie pod pantofel :-o Zresztą jak jej kiedyś powiedziałem o pantoflarstwie to fuknęła ze złością że jestem nienormalny bo nie ma mężczyzn pantoflarzy, oni po prostu kochają swoje kobiety i odpowiednio je traktują :-o Po tamtej sytuacji odpuściłem ten temat

Gość
Nieznośna Lekkość Bytu to duża różnica :o jeśli chodzi o seks to nie dobrze bedzie :o :)

Gość dhjkssssss
Rozkapryszona manipulatorka albo niedojrzały emocjonalnie dzieciak albo desperatka albo wszystko po trochu Zaręczyn nie robi się bo koleżanka jest zaręczona tylko wtedy kiedy nasz zwiazek do tego dojrzał A seks obwarunkowany to juz smiech na sali albo ktos to lubi i robi albo nie i nigdy nie bedzie Kopnij ją w dupę

Gość wpółczuje i pewnie nigdy
nie będziesz z nią szczęśliwy skoro po 4 miechach już nie jesteś 🖐️

Gość likto
znam takie typy i nawet jesli mowi ze nie to tylko na to czeka Najszczesliwsza bedzie kiedy poprosisz ja o reke przy rodzicach i to na kleczkach:(

Gość For Funny Tv
Najgorzej,ze ten sex oralny dopiero po zareczynach.A ja bym chcial juz.Moze kupie jakis srebny piercionek i jej wrecze niby beda zareczyny?

Gość
Nieznośna Lekkość Bytu no chyba ze tak :P ;) Bo wiem ze zwykle to kobiety cieprią na brak seksu :o :)

Gość likto
pierscionek mozesz kupic Przeciez takie niby zareczyny moga trwac latami:)

Gość For Funny Tv
No wlasnie tez tak mysle.Niech sie chwali kolezankom a ja bede mail spokoj

Raczej nie ;) Jeżeli chce Cię usidlić, to po 24 godzinach od zaręczyn będzie planowała już ślub. Koniecznie z miesiącem z R w środku i hucznym weselichem - nie dalej niż za dwa lata od zaręczyn :D

Gość likto
moja kolezanka juz 4 lata jest zareczona Wczesniej probowala ustalac date slubu,ale poddala sie jak miala sama to wszystko zalatwiac,bo facet sie nie kwapil I tak trwaja dalej bez slubu,ale po zareczynach:)

Gość krecona glowa
ja jestem juz 6 lat zareczona:( nie mam juz sily Mam 29 lat..