Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpliwa do bólu

Nasza klasa

Polecane posty

Gość Cierpliwa do bólu

Co Wam nie podoba się w tym portalu i co Was denerwuje?

Gość Cierpliwa do bólu
przystaw se pijawki

35 przed lustrem , 10 ze kocha swoja dziewczynę i 5 kiedy byl na wakacjach :O:O Ludzie są pokurwieni :O:O:O, a i milion znajomych , ktorych zna tylko z widzenia :O

Gość koliberr zielony
dużo chwalipięt, snobek inarcyzek itp...........

Gość bardzo dobry portal
znalazłem moją byłą narzeconą, co zrobiła mnie ciula, po 30 latach, to nawet bym spojrzeć na nią nie chciał, brzydkiego babsztyla, i bardzo się ucieszyłem , że mnie w dupsko kopła, z takim brzydactwem wstyd by mi było do kościoła iść na msze

Gość wsłasnie skasowałem konto
1.Jest tam wiele informacji, które mogą być wykorzystane przez przestępców lub naszych wrogów 2. Głupie przechwalanie się domami, samochodami, dziećmi 3. Kretyńskie profile - w tym reklamowe, ogłoszeniowe 4. Głupie listy z "prośbami" o wsparcie czy wypełnienie ankiety do pracy dyplomowej 5. Jest to strona "dla wszystkich" , a wiadomo że ludzie na poziomie udzielają się raczej na forach czy portalach specjalistycznych

skasowałem konto......bez przesadyzmu, ad.1, przestępcy i bez nk mogą mieć te informacje, ad.2, po coś się żyję, więc niech była narzeczona zobaczy co straciła. ad.3 zgadzam się ... ad4 nie spotkałem się , nie mam zdania.....ad.5 głupie, bez komentarza

Gość niowaer
nie chodzi nawet o zdjęcia z wakacji. Bo to normalne,że jak ktoś był na egzotycznych wakacjach to chce się pochwlić. Mnie denerwuje niby lista przyjaciół. Po 400,500 znajomych,których tak naprawdę zna się tylko z widzenia. Ale ludzie trzymają ich jako swoich znajomych ,bo to prestiż i miernik popularności Buhahahahahhahha Poza tym sztuczny lans!

ja mam na swojej galerii zdjęcia ze szkoły, kolegów ,koleżanki, po to by inni z klasy jak nie mają ściągnieli sobie. No i oczywiście eleganckie zdjęcie z żoną, by narzeczonej co mnie nie chciała opadła szczęka, jaki to ja przystojny z ładną żoną, a ona gupia mnie nie chciała, a terza już za późno , prysły zmysły

Gość Tradycjonalista
Moja Szkola (ma 90 lat) ma wlasny portal i to jest bardzo ciekawe miejsce dla zainteresowanych, a nasza klasa może być wykorzystywana do innych celów - patrz co napisalIt is very interesting !!!

Gość niowaer
blomdyn, a myslisz że jak ex narzeczona jest dowartościowana to zrobi to na niej wrazenie? Jeśli wtedy cię nie chciała ....

Gość gruby rysio
ten co to ZAINICJOWAŁ MA ŁEB MIęDZY USZAMI i robi dobrą kasę na reklamach i ma do dyspozycji ogromny bank danych

niowaer, ale po latach ona tak zbrzydła, że ja bym już jej nie chciał, chociaż ona by chciała, i bardzo ię ucieszyłem, że mnie nie chciała, przynajmniej mma też piękną żonę, a nie to brzydactwo.

Gość wsłasnie skasowałem konto
bmblondyn, były już przypadki włamań i kradzieży, bo złodziei zwabiły domy i samochody ze zdjęć na nk A co do p. 5 może dla ciebie jest głupie, ale znam ludzi na stanowiskach albo prowadzących firmy, którzy nigdy nie załozyli konta na nk

Gość Dr Pakpidi
Duży ubaw z zamieszczonych tam zdjęć !! Wiele na poziomie Joli Rutowicz !! It is very interesting - to co piszesz ma jedną zasadniczą zaletę - dowiedzalem się jak w tym portalu uchronić się przed niepożądanymi wiadomościami i zaproszeniami - chwala Ci za to !!!

Gość Skórka z nietoperza
W n-k jest też Ojciec Dyrektor z Torunia !! Sami zobaczcie - dzięki temu Rodzina powiększa się !! TAK TAK TRZEBA MIEĆ ŁEB MIZY USZAMI !!

Gość kotka222
nasza klasa mnie denerwuje tak ogolnie. owszem to jest fajne jak ktos sie z kims przez dlugie lata nie widzial i chce sie spotkac odnowic przyjazn czy cos, ale wkurza mnie jak niekotrzy zamieszczaja codzinnie nowe zdjecia to z wakacji, to ze slubu, to z chrzcin i czekaja na komentarze innych' ojej jak slicznie wygladasz"

Gość niowaer
blomdyn chyba,że tak.Skoro zbrzydła,a teraz by chciała. Ta taka twoja mała,prywatna satysfakcja:-)

jeśli się nie zrozumiało idei tego portalu, to robią się z tego problemy. Napisałem wyraźnie, że tam sie umieszcza zdjęcia , ze szkół i z dawnych lat i zdjęcie aktualne. Jeśli komuś szajba odbije i chwali się , swoimi urojonymi osiągnięciami, to ma problemy. Ja umieściłem w swoim galerii zdjęć , zdjęcia z młodych lat i współczesne zdjęcia moje z żoną, dzieci na tle panoramy miasta w którym mieszkam. Więc czym mam się przejmować, korepondencją, co przychodzi, jeśli nieznajoma , to nawet nie otwieram tylko kasuje

Gość gand Danka
kotka222 - Bravo bravissimo !! - popieram !!

Gość coz ja w ogole nie rozumiem
fenomenu zadnych portali spolecznosciowych - jezeli juz raczej jakies fora specjalistyczne dla hobbystow albo innych zapalnecow ;) cenie sobie swoja prywatnosc i zadnych info nie zamierzam o sobie ujawiniac w necie ( hehe jestem paranoiczka) :] a poza tym.... ze wszytkimi nzjaomymi z ktorymi chcialam -nadal utrzymuje kontakt -piwko imprezy itd a reszta? ..jaka reszta?

mnie denerwują ludzie którzy się proszą o komentarze do zdjęć:D to jest żalosne. nasza-klasa ma też trochę pożytku ... poznałam parę fajnych osób dzięki niej ;]

Gość niowaer
Ale ilu ludzi się dowartościowało,przez to szczere lub nie : "jak ty ślicznie wygladzsz..." ;-) :-D .Oni naprawdę w to wierzą i zamieszczają coraz więcej zdjęć :-)

no i sa jeszcze te ,mamusie ktore tak bardzo kochaja swoja dzidzie,ze daja po 100zdjesc.no kurcze,kazdy kocha swoje dziecko i chce sie nim pochwalic,ale kurwa 100 zdjec :O

są ludzie i ludziska. Moja znajoma z UAM, ma chyba z 600 znajomych, ale jest nauczycielką niemieckiego i znajomi to większość uczniowie, co jest zrozumiałe. Ja mam gdzieś z 60 , zebrało się ze szkoły średnie z politechniki. Niektórych w ogóle nie zaakceptowałem , bo i po co, jak nie mam z nimi nić wspólnego, oprócz znajomości z "widzenia"

Ale w czym Wam przeszkadza ilość znajomych czy zdjęć u innych? Mam koleżankę która dodaje zdjęcia córeczki, ale aktualne, a stare stopniowo usuwa. Mam też w znajomych dziewczynki z którymi tańczyłam kiedyś, a teraz wyglądają (i piszą) jak nastoletnie lafiryndy, mogę zajrzeć i cieszyć się ze moja siostra jest normalna. W czym Wam przeszkadzają zdjęcia samochodów, domów? Nie chcecie, to nie wstawiajcie swoich... Ja mam profil zablokowany dla nieznajomych i nie jest trudne włączenie takiej opcji. Fakt, z niektórymi znajomymi nie widziałam się rok czy dwa lata, niektórych rozsiało po świecie, ale wszystko to są osoby z którymi rozmawiałabym dłużej spotykając je na ulicy czy w tramwaju... A zdjęcie ze ślubu wrzucę jedno, może dwa, bo dla gości po prostu galerię zrobię...

Gość hydryhdd
Ja mam ponad 500 znajomych i nie sa to ludzie ktorych znam z widzenia tylko zawsze z nimi rozmawiam...

Gość samaEwusia-lat44
ja wlasnie teraz patrzę,i dziewczyny które maja po 800-900 znajomych[skąd?nie wiem]dostały po 3 zyczenia wielkanocne.