Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoojjjjjjjj

37,2 na dzień przed okresem?

Polecane posty

Gość jojoojjjjjjjj

nigdy niemierzyłam temperatury ale jakoś dziwnie się czuje i chciałam sprawdzić czy mam już schizy czy coś jest na rzeczy i zmierzyłam przed chwilą w pochwie i jest 37,2 a pod pachą jakoś 36,7, okres ma być teoretycznie jutro- cykle mam reguralne poza ostatnim gdzie było dwa dni spóźnienia - co to może oznaczać? czy ta temperatura jest jakoś miarodajna? podzieli się ktoś ze mną doświadczeniami??

Gość miarodana jest
wtedy gdy mierzysz ja caly miesaic i wiesz jaka jest podstawowa temperatura a jaki skok pozatym skok temperatury nastepuje zwykle ok 24 godziny po owulacji (moze byc od 3dni przed do 3 dni po )i utrzymuje sie az do konca cyklu najczesciej spada w dzien @ np rano spadek wieczorem @ 18 dni wysokich temperatur moze swiadzczyc o ciazy zostaje ci zrobic test mam nadzieje ze pomoglam :)

Gość joojjjjjjj
dzięki bo wyczytałam że wysoka temperatura niesięga zazwyczaj 37stopni - a ja mam powyżej, patrzyłam na zapis temperatur innych dziewczyn ale sobie nigdy nierobiłam - dziś z ciekawości zmierzyłam - coż będe czekać czy się zjawi czy nie i może zmierze jutro znów

Gość miarodana jest
u mnie siegala :) mierzylas ja rano przed wstaniem z luzka? jakim termometrem?

Gość jojojjjjj
no termometrem zwykłym rtęciowym i wstałam tylko na siku no i wziąść termometr z półki a potem poleżałam troche