Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezcie mi cos poradzcie

co ja mam robic

Polecane posty

jakies 2 lata temu poznałam na imprezie faceta. ja nigdy nic do niego nie mialam pogadalismy torche bo chodzilismy razem na fajke na dwor potanczylismy...no i koles cos sobie ubzdurał...chciał sie pozniej umowic itd ale ja caly czas mu dawałam do zrozumienia ze go nie chce. pozniej sie na mnie obrazil a potem...chciał sie zabic..mowil ze przeze mnie...no...paranoja jakas(!!) minelo troche czasu ja unikałam z nim kontaktu, no ale w koncu znowu sie spotkalismy na imprezie...i on znowu zaczyna szukac ze mna kontaktu... jak sie od niego pernamentnie odczepic??

no ale ja juz sily nie mam...juz sie obrazał juz nie chciał ze mna gadac juz bylam głupia i dziwna :P i znowu...

Po prostu nie reaguj, nie odpisuj na żadne sms-y, maile czy cokolwiek, zachowuj się, jakby nie istniał. To może trochę potrwać, ale na pewno podziała.

dzis juz dzwonil 5 razy dostalam 3 smsy z czego jeden "ok papa" a potem znowu dzwonil....nie odbieram...ale juz mnie kur*** bierze. nie chce go zwyzywac zeby jakby co nie brudzic sobie sumienia :P nie wiem moze to troche egoistyczne...no ale..nawet jesli to on tu jest wiekszym egoista skoro zrzuca na mnie wine za swoje ew. samobojstwo...;/

To jest po prostu taka choroba... Nie reaguj. Za każdym razem, kiedy zareagujesz, to następnym razem on będzie dwa razy bardziej natrętny. A tak, to w końcu kiedyś się znudzi

A samobójstwa nie popełni - ci, którzy chcą je naprawdę popełnić, nie ogłaszają tego wszem i wobec

jasno i wyraznie nawet bardziej niz bym chciala bo napisałam smsa do kolezanki typu "co on sobie w ogole ubzdurał ze moglby miec u mnie jakies szanse" i on to przeczytal... i tez niby sie wlasnie obrazil ze mnie juz nie chce ze jestem dziwna i glupia etc. a pozniej od nowa...:/