Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswj839

wysmiałam jego uczucia???

Polecane posty

Gość dswj839

co ja narobilam... jestem z chlopakiem 4 miesiac, i powiedział mi dzis ze sie we mnie zakochał, ja mowie co Ty mowisz. a on no dlaczego tak pytasz mnie, czy to wstyd ze Cie kocham? ja mowie nie...ale jak to, dlaczego dzis mi to mowisz, przeciez nie widzielismy sie tydzien a Ty dzis mi to mowisz, a on mowi no bo tak ywszlo, a ja na to :| co ty pieprzysz. i o nmowi to nie cieszysz sie? ja mowie ciesze, nie wiem co powiedziec! a on no juz widze jak sie cieszysz... mowie mu ze zamurowało mnie, i pytam co u Ciebie? a on z ironia "no super jest, super.." ja mowie dobra ja musze konczyc zadzwonie pozniej co on na to - jeszcze lepiej...hej i rozlacyzl sie. dzwonilam 2x napisałam sms i cisza, moze spi bo na imprezie byl dzis. Czuje sie strasznie, mozna powiedziec ze wysmialam jego uczucia, a nie chcialam tego zrobic :( nie wiem co we mnie wstapilo:( co ja mam teraz zrobic?

Gość mam potwierdzenie
napisz mu sma, ze przepraszasz bardzo,, ale zaskoczył Cie tym wyznaniem, itp.:)

Gość Carla Bruni--
zachowałas sie jak idiotka:) co tu kryć:) Poczekaj do wieczora... i zadzwoń do niego jeszcze raz.Tylko przemysl kilka razy co chcesz powiedziec i nie pieprz juz takich głupot:)

Gość gwena
słuchaj, kiedyś kobiety mówiły takie rzeczy - czyli "ja Cię nie kocham" trochę subtelniej ;) dzis nastały takie czasy, że mówimy to co naprawdę czujemy i bez ogródek :) czyli wszystko w porządku; nie kochasz go i on to dobrze zrozumiał. Oczywiście, przepros go za tę niemiłą sytuację, ale przypadkiem nie zacznij udawać, że go kochasz..... Powodzenia.

Gość dswj839
wiem...jak idiotka :/ wlasnie zadzwonil powiedzial ze za 10minut zadzwoni...ale ludzie,co ja mam mu powiedziec:|

Gość dswj839
i co powiem... przepraszam cie, zachowalam sie jak idiotka? i tylko tyle?

Gość Carla Bruni--
ehh..no jak to co powiedzieć? a co myślisz o tym wyznaniu?! cieszysz sie? przeszkadza Ci to? Bądz szczera :|

Gość ostatnia szansa...
tyle wystarczy:)

ojej ale z nim pojechałaś :) wybacz ale baaaaardzo głupio powiedziałas. Przeproś go i trzymaj kciuki żeby Ci wybaczył. Powiedz że się tego zupełnie nie spodziewałaś i że Cie bardzo zaskoczył. Powiedz że jesteś głupia i nie zasługujesz na jego uczucia przez cos takiego :) nie no żartuje, życzę powioedzenia napisz co było dalej bo jestem bardzo ciekawa:)

Jesli nie czujesz to co on, po prostu powiedz mu jasno...i idz swoja droga :)

Gość mam potwierdzenie
nie każdy po 4 m-cach sie zakochuje węc nie musi ona zaraz żegnać kolesie, mi facet wyznał miłość po 3 m-cach, zareagowałam podobnie, potem sama go pokochałam i jestesmy razem kilka lat, :)

przeproś, przytul. pocałuj, cała filozofia. robiłam gorsze rzeczy od Ciebie a jakoś ciągle mam chłopaka i co najdziwniejsze ciągle tego samego, więc to chyba skuteczna metoda ;p

Gość nie mow ze
zachowalas sie jak "idiotka" :o zszokowalas sie i tyle ale wy jestescie durni ze ja tak krytykujecie a zapewne sami panie i panowie subtelni

Gość technologia_górą
heheh, ale koleś też dał ciała, takie wyznanie przez komórkę następnym razem polecam napisać SMS'a :) bedzie czas na staranne dobieranie słów...

Gość technologia_górą
i nie mów o sobie, żeś idiotka tylko że nie spodziewałaś sie dziś po sutym śniadaniu takich przeżyć a poza tym to chyba nie za bardzo Ci to na rękę co powiedział, a skoro tak to też mu to powiedz, żeby się nie spodziewał, że od razu odpowiesz mu tym samym

Gość nie mow ze
technologia dobra ale nie musisz powtarzac moich mysli

Gość dswj839
zadzwonil, byl normalny jak zawsze. przeprosilam go, a on mowi ze nie ma tematu juz,,, troche mi glupio:/ ja go nie kocham...ale wiem ze pokocham. powiedzialam mu ze bylam zaskoczona mile oczywiscie ale przerpaszam ze tak wybuchlam . zaakceptował, wiec chyba jest dobrze

Gość technologia_górą
nie mow ze: to Ty powtarzasz moje tyle że wcześniej :)

Gość technologia_górą
ooo to dobrze, cieszymy się, że już temat nieaktualny

Gość drogocenna
dswj839 --- moge wiedziec z ktorej czesci PL jestes? bo mam taka sama sytuacje

Gość technologia_górą
ale rozwalają mnie takie teksty: "ja go nie kocham...ale wiem ze pokocham" więc po co się z nim spotykasz ? dla seksu ? dla szpanu ? z litości ? bo już najwyższy czas ? bo koleżanki tak mają ? ech, wy dziewczyny to dopiero jesteście pokręcone

Gość dswj839
drogoceenna--> woj. lubelskie. czuje do niego cos, uwielbiam go, ale nie kocham jeszcze...