Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluteńkaaaa

wysokie w wysokich

Polecane posty

Gość maluteńkaaaa

hej mam pytanie dotyczące waszej opinii na temat wysokich, szczupłych dziewczyn w wysokich butach, chodzi mi o np. szpilki jakies 7cm. sporo osob mówi, ze sam wzrost np. te 180 cm jest wystarczający i nie trzeba nawet nie mozna zakładac wysokich butów bo kobieta wyglada jak wierza:D a z drugiej strony jak tu nie chodzic w szpilkach, moze nizszych? pytam sie bo jestem wysoka mam 178-179 cm mam bardzo proporcjonalą figure,ładny biust,łada buzke,przynajmniej tak mi mówią, no ale zawsze jak zakładam butki na wyzszym obcasie to sie dziwnie czuje wsrod ludzi,wiec moze malutki obcasik?

ja mam 170 kupiłam sobie buty na wielkiej koturnie i mam prawie 180 i hehe mam wrazenie ze jestem wyzsza od wszystkich ...szczególnie faceci wydaja sie byc mali.ale za to rbie wrazenie i kazdy sie za mna oglada.nie wiem czemu moze mam tylko takie wrazenie:P

Gość wyskie kobiety sa ladniejsze
niestety sama jestem niska i zle mi z tym ;) wysokie kobiety sie wyrozniaja -widac je na te tego calego karaknstwa... :P

ja mam 170cm w butach na wysokim obcasie czuje sie wysoka, ale wlasnie zamierzam sobie kupić takie na ocasie 7-8cm najważniejsze żebys sama sie dobrze czuła.

Gość maluteńkaaaa
moze i sa ladniejsze,szczegolnie jak eksponują długie szczupłe nózki:P no ale bez obcasika:(

to fajnie, że masz wszystko takie ładne, aż się wzruszyłam, ale nic ci to nie pomoże... bo WIEŻA pisze się przez Ż!!!!!!!!

Gość maluteńkaaaa
no i dodam ze mam chłopaka mojego wzrostu...:D

ale jakbym miała te 180 bez butów to chyba miałabym opory przed butami na ocasie.

ja mam 174 i nie nosze obcasow, ale nie z powodu wzrostu - po prostu niewygodnie mi, lubie adidasy, baleriny - ogolnie plaskie, wygodne butki. Uwazam, ze kobieta bez wzgledu na wzrost moze nosic takie buty, w jakich sie dobrze czuje, jesli lubisz i umiesz chodzic w szpilkach, to dlaczego nie, a komentarze typu \"wieza idzie\" wyglaszaja ludzie malowartosciowi, dlatego opinia takich nie nalezy sie zbytnio przejmowac..

Gość maluteńkaaaa
a Ty masz pewnie wszystko pewnie takie brzydkie co polonistko

Gość maluteńkaaaa
nikt mi nie mówi ze wygladam jak wieŻa, sama sie tak czuje idąc przy takich kurdupelkach 160:P

Gość wyskie kobiety sa ladniejsze
eech mnie wysokie kobiety kojarza sie zWYsokimi Elfkami ;) a co do wiezy - to coz, nie poprawiam innych na forum ale uwazam ze o jezyk warto dbac i przyjac do wiaodmosci ktora forma jest wlasciwa i kiedy

ogolnie na codzien nosze płaskie buty szpilek nie nosze prawie wcale mam 2 pary i zakładam rzadko bo po prostu masakrycznie niewygodne sa i nie umiem w nich chodzic jak na szczudłach sie czuje do tego po 2 h nogi mnie taki napierdalaja ze nie jestem w stanie wytrzymac a buty na koturnie sa super wygodne noga lepiej wyglada a buty sa stabilne i nic mnie nie boli i sa modne w tym sezonie: i jest duzy wybór co mnie bardzo cieszy:D

Gość maluteńkaaaa
taaaak jak w tej reklamie: poprawna polszczyzna źródłem sukcesów osobistych i zawodowych

Gość grom_z_nieba3456
ale we wszystkie durne baby jesteście....zawsze sobie jakies problemy znajdziecie...jak nie za mała to za duża....gruba dupa chuda dupa....co za debilki...