Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandaaaaaaa90

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość amandaaaaaaa90

Mam takie pytanie. Po długiej terapii antybiotykami dostałam grzybicę pochwy. Podejrzewam, że przebiegała ona dużo wcześniej u mnie tylko bezobjawowo, a ostatnio dopiero pokazały mi się objawy typowe dla grzybicy, czyli swędzenie, pieczenie, białe, serkowate upławy, no i ból podczas stosunku. Z chłopakiem kochaliśmy się bez prezerwatywy. Więc mam pytanie, czy jeśli pójdę do ginekologa to, czy przepisze mi też jakieś leki dla chłopaka????? On na razie nie ma żadnych objawów, ale wolę dmuchać na zimne. Wiem o tym, że on sam nie pójdzie do lekarza taki typ faceta... ehh... jak sądzicie?????

Gość amandaaaaaaa90
up

Gość Badziag
wez ksiazeczke chlopaka to ci przepisze.

Gość amandaaaaaaa90
Badziag - dziękuję 🌼

Gość Nel0205
Poproś o GYNALGIN, są to tabletki dopochwowe bardzo skuteczne i łatwe do zaaplikowania ;) Po zużyciu całego opakowania zapomnsz o 'grzybku'. A dla chłopaka dostaniesz kremik :D I po sprawie.

Gość amandaaaaaaa90
wielkie dzięki za pomoc ;]

Gość bigból
w życiu ginalgin to szit!!!!!!!!!!a piecze po nim jak diabli!!!!!!!!!!

Gość Nel0205
Zależy kogo :D

Gość amandaaaaaaa90
o lekach dla mnie zadecyduje lekarz ;] chodziło mi o chłopaka, czy dla niego coś dostanę... a to taki uparciuch co do lekarza nie pójdzie... ehh... ale jeśli jakiś kremik dostane to super... ;]

Gość Nel0205
Licz się z tym że lakrze nie chętnie przepisują leki dla kogoś, kogo z Tobą nie ma. Chyba że lekarka będzie spoko. I nie broń go że uparciuch, tu chodzi o Wasze zdrowie - albo pójdzie z Tobą albo kara - zero seksu przez tydzień :D

Gość amandaaaaaaa90
hehe i tak na razie póki nie wyleczę do końca grzybka będzie zero seksu :P a słyszałam, że to około 2 tyg się leczy... powiedział że wytrzyma ;] jeszcze z nim porozmawiam może jednak pójdzie do lekarza i się przebada i sprawdzi, czy na pewno się nie zaraził...

Gość Nel0205
Napewno się zaraził. Jak siusiasz na toalecie, na której poprzedniczka miała grzybka i juz masz pozamiatane. Z tym nie ma żartów ;) A nawet jak sie nie zaraził to zapobiegawczo :D