Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia789

co zrobić jak chłopak nie chce się całować z języczkiem?

Polecane posty

Gość kasia789

hej. mam chłopaka i on nigdy się nie całował, jak naruszamy temat całowania to on mówi że całowanie z języczkiem jest obrzydliwe, co zrobić ?

Gość heheheheee
a co dopiero sex, to dopiero paskudztwo :P

Gość ddddddddddddddddddddd
koleś jest nienormalny. ktoś tu dobrze napisał o seksie. O minetce też zapomnij skoro go już usta brzydzą. :)

Gość Ups...........................
Daj mu czas, wydaje mi się że znacie się krótko i jeszcze się chłopak nie poczuł w tym związku pewnie jak będzie gotowy to oboje będziecie zadowoleni z Waszej intymności, nic na siłę.

jestem facetem i nie mogę uwierzyć, że tacy kolesie istnieją. Odpuść go sobie.

A na minetkę poczekaj aż się oswoi :) jakieś 10 lat :) Ale pewnie od ciebie będzie wymagał, żebyś mu loda zrobiła :)

Gość kasia789
według niego taki pocałunek jest bez uczucia, bez miłości bo ona zamienia się wtedy w porządanie

Nie dość że aseksualny, to jeszcze z dewocyjnie spaczonym podejściem do miłości. Gratuluję, gdzie takiego zjeba znalazłaś?

Gość kasia789
zaczęło się od przyjaźni, przyjaźnimy się 3 lata i coś do siebie poczuliśmy i jesteśmy razem już półroku

Gość kasia789
tylko ciekawe dlaczego on ma takie "obrzydzenie" do tego bo nie chce mi za cholere powiedzieć:(

to powiedz mu że dla Ciebie to jest ważne..że kochasz go (jeśli tak jest) i że chciałabyś być z nim też bliżej fiz.

Gość koool89541
a ile macie lat?

Gość kasia789
ja 18 a on 19...

Gość fsdsfsa
a ja chlopaka rozumiem, ja tez nie lubie jak mi sie wpycha jezyk do ust, nie jest to dla mnie przyjemne spojrz na to z drugiej strony a nie tylko na swoje korzysci

Gość kasia789
fsdsfsa- zgodze się z tobą , a to jaki bardziej pocałunek radzisz?

nie chce się całować z podrobami, bo ma spóźniony zapłon i musi się rozbujać i nagrzać jak mój motor Junak Millenium

Gość fsdsfsa
normalny namietny pocalunek bez wkladania jezyka do ust

Gość gość
Miałam takiego chłopaka w młodości, ale z mineta nie miał problemu. A ja nigdy go nie zapytałam dlaczego tak, ot męczyłam się po cichu. Chociaż o rożnych sprawach rozmawialiśmy, ja byłam wtedy dziewica a on miał nadzieje być tym pierwszym. Ale nie był. Rzuciłam go w końcu ale nie przez całowanie :D Autorka tez jucz pewnie z kim innym się całuje ...

Gość gość
Mój też nie lubi z języczkiem bo rzadko mnie tak całuje ( za to muskac sie wargami nie ma oporów) ,a uwielbia seks i to urozmaicony ;) Ja sie z tym pogodzilam, jedni maja takie upodobania , inni inne

Gość gość
Aha i jesli chodzi o minetke to też ją lubi i nie musze jej do niej namawiac, seks uwielbia itd. Tylko nie lubi tych pocalunkow z jezyczkiem, ale nie namawialam go do tego bo nie o to chodzi zeby sie do czegos zmuszac, poprostu sama to zauwazylam, ze rzadko mnie tak caluje ;) O swiezy oddech zawsze dbam wiec to raczej nie ta przyczyna :P

Gość gość
Jesteśmy w związku kilka lat( szczeniackie tata dawno mamy za sobą) Dogadujemy się choć jest małe " ale" Nigdy mnie nie pocałował namiętnie, tylko skromne całusy. W seksie jest zawsze tak samo( jedna pozycja) i jakichś większych uniesień z jego strony nie zauważyłam. Tak można powiedzieć NUDA... a ja cały czas czekałam, że coś się zmieni. Kiedyś opowiadał o byłej dziewczynie( zostawiła go dla innego) że zawsze mieli wariacki sex i długo się całowali, ale jak zobaczył moją minę zaraz się poprawił, że jakoś mu to nie sprawiało przyjemności. Na moje pytanie dlaczego między nami jest tak nijak, odpowiada krótko, BO NIE LUBIĘ I JUŻ. A we mnie coś pękło i teraz jak mamy iść do łóżka to w duchu się modle by było po wszystkim. Przy nim nabawiłam się jakiejś awersji do seksu, czuję jakby mnie coś ważnego ominęło, jakaś nie z jego ligi. Teraz zadaję sobie pytanie kim dla niego jestem - materacem? bo miłością raczej nie, bo który kochający facet tak traktuje swoją kobietę.