Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mzzmzz

jestem za głupia Pomocy

Polecane posty

Gość mzzmzz

chce na allegro zapłacić kartą kredytową (zlecić bankowi wpłacanie kasy na podane konto) czy muszę isc do banku, czy moge to jakoś przez neta załatwić, mam konto w milellenium, czy prościej np iśc do banku i podać konto na jakie ma być przelana suma? dzięki za pomoc:P

Gość ry
a masz dostep internetowy do sowjego konta w millenium? Jesli tak to zrób przelew przez neta a jak nie to musisz isc do banku

Gość mzzmzz
no mam dostęp tylko musze te wszystkie hasła odszukać a prościej to zorbić przez neta, czy lepiej iśc do banku?

Gość ry
Prościej przez neta, i taniej, i szybciej (jak dzis zrobisz przelew to wyjdzie on pewnie jutro rano z banku i po południu najpóźniej kasa bedzie u sprzedawcy).

Gość mzzmzz
a skąd ten sprzedawca będzie wiedział, że to ja wysłałam kase, wpisuje się tam swój nick czy numer aukcji? jestem zielona, nigdy tak nie placiłam i boje się, że coś mi nie wyjdzie, a chce zapłacić z karty kredytowej bo tam mam środki

Gość ry
wpisz w tylule przelewu swój nic i numer aukcji. Dodatkowo, sprawdzjac swoje konto sprzedawca widzi na przelewie dane z którego przyszedł przelew (tzn. Twoje dane na jakie masz konto w banku, one są jakby dołączone automatycznie do przelewu). Jak wejdziesz na swoje konto w internecie to tez bedziesz widziała wszytskie swoje wpływy na konto (np. pensje)

Gość mzzmzz
to fajnie, dzięki za pomoc, mysle, że nic nie nachrzanie :D