Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdf

jaki depilator najlepszy?

Polecane posty

Gość dsfsdf

zamierzam kupić sobie depilator bo mam już dośc golenia sie maszynka a włosy po tym odrastaja dłuzsze i ciemniejsze, całe nogi mam owłosione jak małpa :o i musze wkoncu kupić ten depilator, jaki jest dobry i w miare tani i zeby szybko mi e sie nie zuzył bo nie jestem zbyt bogata zeby co rusz prezentowac sobie nowe

Gość ciszka
podbijam temat :) Ostatnio szukam czegoś naprawdę dobrego, słyszłaam że można kupić z jakimiś nakładkami by mniej bolało. Macie jakieś sprawdzone modele, które faktycznie dobrze depilują?

Gość kjjuhjhj
Ja się gole i wcale nie są mocniejsze. W Niektórych miejscach już nawet nie odrastają. Ale tak nasza uroda w rodzinie. Moja mama tez już naturalnie nie ma części włosów na nogach, a babcia to już w ogóle.

Gość stylonka
Moja znajoma też tak ma, że już na części ciała włoski jej już nie odrastają. Takie przykłady pokazują, że jednak warto zainwestować w dobry depilator :) Ja teraz czegoś szukam dobrego. Zastanawiam się nad braunem, tym który można używać pod wodą. Na electro.pl widziałam w całkiem niezłej cenie więc mnie kusi/ ;) Czy ktoś go może ma?