Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rozczarowana i wkurvionaa

nawet zyczen mi nie zlozyl

Polecane posty

W kompleksy przez niego popadne 馃槶 Hehe biedny samiec sie tu produkuje z badz co badz marnym efektem:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a ile razy Jeste艣cie razem 3 miesi膮ce i juz 3 razy mieliscie tak d艂ugie ciche dni? Kurcze to niedobrze, ja ze swoim juz jestem prawie 3 lata, ale czuj臋 ze to koniec, bo jest coraz gorzej :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chlopak wkurwionej
juz sam fakt, ze kwiczysz na forum swiadczy o twoich kompleksdach. a ciekawe co robi kochany misiu co to od 3 tygodni sie nie odzywa i nawet zyczen nie zlozyl? Pewnie umiera z tesknoty....:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
jeste艣my razem prawie 4 lata a od 3 m-cy takie jazdy :(

Udost臋pnij ten post

Pewnie zwiedza Londyn z mamusia:D Albo czyta ksi膮zki:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
dobre z tym m贸zgiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chlopak wkurwionej
chcialabys:)) zabawian sie z jakas nowa laseczka podczas gdy ty wylewasz tu zale na forum. heheh naiwniaczka.

Udost臋pnij ten post

a ile razy Kurcze to widze, 偶e podobne akcje macie. Mo偶e to przesilenie wiosenne i facetom co艣 sie z m贸zgami st膮艂o:P Nadmiar s艂onca czy cos? A jak sobie z tym radzisz? Chyba bardzo przezywasz co? ja juz sie nawet zabardzo nie zamartwiam, raczej sie wkurzam! Co planujesz z tym zrobic? Bedziesz z nim rozmawiac na ten temat? Myslisz ze to pomoze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
za pierwszym razem si臋 przestraszy艂am, bo nagle zamilk艂. Pisa艂am, dzwoni艂am, prosi艂am 偶eby powiedzia艂 co si臋 sta艂o. Po tygodniu si臋 odezwa艂 wyt艂umaczy艂. Drugi raz si臋 ostro w艣ciek艂am, ale jako艣 znowu da艂am si臋 nabra膰. Ale tym razem facet przegi膮艂. Nie wiem czy si臋 odezwie, ale ja ju偶 nie szaleje, nie prosz臋 偶eby wyt艂umaczy艂, poczekam zobacz臋. Pewnie znowu jak膮艣 bajeczk臋 wymy艣li. Narazie postanowi艂am sobie 偶e nawet je艣li si臋 odezwie to nie b臋d臋 reagowa膰.

Udost臋pnij ten post

zupe艂nie jakbym siebie s艂ysza艂a;) masz racje nie warto sie napraszac, jak zechce to sam sie odezwie, a tak bedziesz pozniej sobie plula w brode ze znow sie odezwa艂as, ze ciagnelas cos co nie mia艂o przyszlosci. Niech oni teraz sie wykarz膮:) Wiesz co ja mysle, ze jak on wreszcie sie odezwie to go tak kilka dni potrzymam w niepewnosci i sama sie nie odezwe, pozniej napisze mu zdawkowego smsa, zeby zacza艂 wariowac. A na koniec zrozumie sam ze juz po fakcie. Ze nie ma czego ratowac. Chyba juz sie wypali艂am, nie p艂acze, nie czekam, nic jakos tak beznami臋tnie, oschle bez reakcji. I powiem Ci ze nawet dobrze mi z tym :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
najbardziej mnie wkurza 偶e nie powie wprost tylko milczy no rzesz kurde blade!!!! Powiedzia艂by normalnie to koniec i by艂oby jasne a tak to siedze i si臋 zastanawiam o co go艣ciowi chodzi!

Udost臋pnij ten post

Taka niepewno艣c jest najgorsza :O Ale pomy艣l ze oni innaczej moga na to patrzec. Mo偶e wg nich to nie problem, a my sie doszukujemy jakiego艣 znaczenia g艂臋bszego. Kurde przeciez juz dawno powiedzia艂by ze to koniec, a nie ze wszystko jest ok. A moze on nie umie powiedziec KONIEC, moze sie czegos boi? Nie wiem juz sama:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
ja te偶 nie wiem i dlatego czytam inne topiki i jestem ostro zdziwiona bo nie tylko m贸j si臋 tak zachowuje. Ja nie rozumiem jak my艣l膮 faceci, ale wygl膮da na to 偶e dla nich to normalne zachowanie.

Udost臋pnij ten post

Chyba bez sensu w ogole sie nad tym zastanawiac. Kurwa ale z drugiej strony 3 tyg to tak duzo czasu... Nie ma ochoty us艂yszec mego g艂osu, spytac ot tak poprostu co robie jak mi min膮艂 dzien? Kiedys by艂o innaczej, codziennie ze soba rozmawialismy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
ja rozumiem, 偶e facet mo偶e mie膰 problem, ale do cholery od czego mamy j臋zyk??? Kobieta wywali z siebie co jej tam po g艂owie chodzi a facet ucieka, zaszywa si臋 gdzie艣 cholera wie gdzie a ty siedzisz i my艣lisz, a najgorsze 偶e jak si臋 nie wie to si臋 samemu jakie艣 durne historyjki dopowiada.

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem moj cos kreci i to ostro. No zobaczymy, za miesiac zaczynamy wspolna prace, wiec bede miec go na oku i wtedy nic przede mna nie ukryje :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
ju偶 sama nie wiem co my艣le膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fxgsdgdgfdg
rozczarowana i wkurvionaa!! Ile Twoj facet ma lat?? bo sie zastanwiam czy nie mowisz o mim bylym :) heheh

Udost臋pnij ten post

pisa艂am ju偶 偶e ma 26 lat ;) A jak by艂o z Toba i Twoim ex? kto zerwa艂? Nie wytrzyma艂as juz tej niepewno艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fxgsdgdgfdg
On zerwal....bo stwierdzil,ze za duzo od niego wymagam...czyli spotkan raz w tygodniu...a bywalo ze i 2 tygodnie sie nie widzielismy..potrzeby pisania wieliej nie mial,bo przeciez nic sie nie dzieje..i ten tekst co u Ciebie...on jest zawse zmeczony i zapracowany...nie to co ja..ja mam sie dostosowac do niego..ludzie sie widza raz na miesiac i sa ze soba.

Udost臋pnij ten post

Jak juz teraz Cie olewa to co bedzie pozniej..;/ Zostaw go a jak bedzie mu zalezalo to i tak bedzie o Ciebie walczyl;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile razy...
no r臋ce opadaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Noo to koles podobny. Ale naprawde by艂 taki zapracowany, czy wi臋cej gada艂 niz robi艂? Kurcze widzisz Tw贸j mia艂 na tyle wielkie jaja ze sam zerwa艂, a m贸j my艣li 偶e milczeniem wszystko za艂atwi. My sie spotykamy bardzo r贸znie, raz codziennie, w innym tygodniu ze 2 razy, czasem raz na 2 tyg... Ja nie wymaga艂am od niego wi臋cej ni偶 m贸g艂 da膰, nie grozi艂am, nie prosi艂am, zawsze sam wychodzxil z inicjatyw膮 je偶eli tylko czas mu na to pozwala艂. Nigdy nie zasypia艂 zanim nie pwoiedzia艂 mi dobranoc, a teraz? teraz wytrzymuje tyle czasu i jakos nie teskno mu Juz nei wiem co mam myslec, jeszcze niedawno by艂am pewna ze chce zerwac, ze chce to skonczyc, a teraz... Teraz znow sama go usprawiedliwiam i bronie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez zartow...
on nie ma problemow, ani nie jest niepewny, ani niesmialy itd Jemu po prostu nie zalezy na Tobie. Taka jest prawda. Jesli komus zalezy to nie zrywa kontaktu na cale tygodnie

Udost臋pnij ten post