Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Smarkacz

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie lubią rozmawiać na poważniejsze i głębsze tematy, nazywając je głupimi i nudnymi?

Polecane posty

A przeciętniej urody kobiety chętnie rozmawiają na różne ciekawe tematy, wymagające więcej myślenia?

Brzydkie muszą dzikie tańce odstawiać jeśli chcom być zauważone. Piękności nie muszom się nawet odzywać. Chyba że paszcze otwierać. Zwiendlak ty też nudzisz jak typowy piękny.

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Brzydkie muszą dzikie tańce odstawiać jeśli chcom być zauważone. Piękności nie muszom się nawet odzywać. Chyba że paszcze otwierać. Zwiendlak ty też nudzisz jak typowy piękny.

A no właśnie - kiedyś byłem świadkiem jak piękna kobieta rozmawiała z przystojnym, śniadym dobrze zbudowanym facetem - i myślałem, że może czegoś się nauczę od niego, a okazało się, że gadał takie głupoty, że normalny facet po sekundzie zostałby za to odprawiony z kwitkiem

Edytowano przez Smarkacz

Przed chwilą, Smarkacz napisał:

A no właśnie - kiedyś byłem świadkiem jak piękna kobieta rozmawiała z przystojnym, śniadym dobrze zbudowanym facetem - i myślałem, że może czegoś się nauczę od niego, a okazało się, że gadał takie głupoty, że normalny facet po sekundie zostałby za to odprawiony z kwitkiem

To nie podsluchùj

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

albo do rolnikow sie zglaszac w telewizji

Niektóre są grube i takie se ale nie wszystkie. Ogladam to wiem tak

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się