Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana i wkurvionaa

nawet zyczen mi nie zlozyl

Polecane posty

Mój chłopak już 3 tyg sie nie odzywa, nawet nie złożył mi życzen na święta. Cos czuję, że już nie bedzie moim chłopakiem :classic_cool:

Gość jak to od trzech tygodni
???:D:D:D tak po prostu czy byla klotnia?:O

No kurwa normalnie :O Wszystko było ok a on sie przestał odzywać:O Noz kurwa faceci to debile :D

Kurwa jak tak w ogole mozna? Trzeba byc skonczonym idiota i dupkiem, żeby do swojej kobiety przez 3 tyg sie nie odezwac, bo jest zajety :O Pewnie sie zajmuje jakas malolat i duren mysli ze ja stesknionana niego czekam :D

Gość jak to od trzech tygodni
:O:O:O nie rozumiem,ale coz...

Gość ddddddddddddddddddddd
twoje słownictwo mi mówi, że postąpił dobrze :)

Jak to nie rozumiesz? a co tu jest do rozumienia? Nie odezwał sie ani razu od 3 tygodni! Nic ani słowem zero kontaktu. Czy coś tu jest niejasnego? Masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego? Może drukowanymi literami napisac? :D

Gość etammmmmmmmm
a nie dzwonilaś nie pytałaś co jest itp to jakieśdziwne ile wy macie lat ??

Gość o co loto
no faceci .. sa dziwny .. JA bylam zareczona jeszcze tak niedawno .. Niby bylam najblizsza osoba dla niego .. a tez mi nawet zyczen nie zlozyl .. i wez tutaj zrozum facetow ? Wole juz o tym nie myslec.. szkoda nerwow.. A jesli chodzi o seks :D to zawsze sa penismajty :D:D

No nie dzwoniłam, bo dlaczego miałam dzwonic jezeli wiedziałam ze nic mu nie jest i sobie dobrze zyje? Sam powinien zadzwonic, widocznie nawet nie zatesknił:O ddddddddddddddddddddddd przepraszam za moje słownictwo ale troche nabuzowana jestem :P Spokojnie, dziecmi nie jestesmy ja mam 24 a on 26 wiec nie rozumiem go tym bardziej!

Gość etammmmmmmmm
no to jednak dziecko z tego twjego faceta jak miałam 16 lat tez miałam faceta całe 3 mc i pod koniec jak chciał zerwac robił tak samo mówił że nie ma czasu i że się odezwie i się nie odezwal a poxnoej go na dyskotece z inną widzialam ale mialam 16 lat a on 18

Gość etammmmmmmmm
na pocieszenie slyszałam że siedzi w as

Heheh faceci nigdy nie dorastaja, to wieczne dzieci sa, nie wiedziałas o tym? ;) Zawsze u niego jest: no co Ty kochanie wszystko jest dobrze, nic sie nie dzieje, poprostu mam duzo pracy:D I pozniej przerwa 3 tyg:D To juz nie pierwszy raz mu sie zdarza, tyle ze ostatnio tez byłam zajeta i na reke mi to było :classic_cool: A teraz, jak sobie o mnie przypomni to sie zdziwi, bo mnie juz dla niego nie ma! :)

Gość etammmmmmmmm
chyba nie wszyscy faceci tacy są moj maż jest inny :) a tobie to nie przeszkadza ?? ze on tak się zachowuje wiesz jak czytam co piszesz to przed pczami mam tego chłopaka z 17 lat mowił dokładnie to samo może to ten sam :( mam nadzieje że nie he he

Gdyby mi nie przeszkadzało to chyba bym o tym nie pisała na forum :O Przeszkadza i to jeszcze jak! Dlatego wszystko to przemilcze, niech piłeczka sie odbije, zobaczy gowniarz jeden jak to miło !

Gość etammmmmmmmm
ja bym go zostawiła albo moze sprobuj z nim o tym pogadac że to nie jest zbyt fanie itp i że jak tak się jeszcze raz zrobi to powiesz mu papa bo to że ci przeszkadaz to od pisania na forum się nie zmieni :P

Z nim juz nie ma co rozmawiac, to do niczego nie prowadzi, on jak dziecko nic nie rozumie. BNiby madry facet, wykształcony itp a tu dupa wołowa. Juz o sexie nawet nie wspominam, bo nawet nie mam na co liczyc:d

myślisz? Jak sie odezwie to ja nawet sie nie pofatyguje zeby: wpuscic go do domu/odebrac telefon/odpisac na smsa Niech sie wali:D

Gość alkamalka
a wiesz jakbys nie tesknila i by ci nie zalezalo to tego wpisu by nie było

O nie, tak łatwo to nie bedzie Na kolanach niech przyłazi, to wtedy moze porozmawiamy:D Nigdy chyba tego nie zrozumiem, jak działa meski mozg. Chyba w mysl zasady, ze narzad długo nie uzywany zanika, u niego juz pewnie w cudowny sposob znikł:P Faceci sa dziwni, najpierw nas olewaja, nie odzywaja sie a pozniej jakby nigdy nic przyłaza? O nie ja mu pokaze co to znaczy olewanie. Od dzis go oleje cieplym porannym moczem :classic_cool: Czekałam do wczoraj, liczyłam na zyczenia a on nic, nawet sie nie wysilił zeby zadzwonic albo chociazby smsa napisac, nic Laski czaicie to? :O

alkamalka to chyba normalne, ze tesknie? Po co miałabym byc z nim w zwiazku gdybym miała nie tesknic. Brakuje mi jego obecnosci, jego dotyku, jego słow. Bo w gruncie rzeczy to nie jest zły chlop, tylko troche dziwny. Nikt przeciez nie powie, ze takie nie odzywanie sie jest normalne :O

Prosci nie prosci, ale durniow nie da sie zrozumiec :D

Gość alkamalka
to mu to wygarnij a nie tutaj przelewasz swoja gorycz. takie zabawy ze teraz ja oleje jego i niech zobaczy jak to jest nie prowadza absolutnie do niczego. facet nie zrozumie o ci ci chodziło. on musi mieć podane na tacy, im trzeba MÓWIĆ co nam nie pasuje co jest zle.

I tu Cie zdziwie, bo juz mu nie raz o tym MOWILAM! ale on nie widzi w tym problemu, bo przeciez jest zajety. Jest tak zajety, ze go to usprawiedliwia. Bo przeciez kochanieja pracuje PRACUJE ciezko, a nie tak jak ty studiuje, wioec co Ty mozesz wiedziec o zmeczeniu i zapracowaniu. Przeciez 3 tyg to nic, ludzie sie miesiacami nie widza. No tak tylko teraz pytam po co w takim razie mi facet? :D

Gość alkamalka
wlasnie, po co?