Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megabalon

czemu kretynki wiaza sie z kryminalistami???

Polecane posty

i czemu zostaja z facetem jak ten idzie siedziec? to przeciez szczyt glupoty, gardze takimi... tepactwo na maxa

Gość kopfwqmlk
ja też takich nie rozumie kurwa facet siedzi za wymuszania pobicia rozboje kradzier a one jeszcze żalą się ze mu tam ciężko ale jak by zył jak człowiek i prawa nie łamał to by tam nie trafił wogóle powinien byc zakaz odwiedzin jedynie moge zrozumiec żony których mąż trafił za kraty np za spowodowanie wypadku (choc nie zawsze ) długi

bo z facetem, którego zachowanie jest przewidywalne i spokojne, jest nudny, a z kryminalistą zawsze są emocje, i coś się dzieje. Po drugie niektóre myślą , że mają coś w sobie z Matki Teresy i sprowadaż takiego gościa na dobrą drogę, ale prawda jest taka, że tylko nieszczęście sprowadzą na siebie i przepiękny swój pogrzeb.

Gość kopfwqmlk
i rodzi się patologia

Gość o co loto
hmm..Bo takie Kobietki lubia miec facetów na pokaz .. A przynajmniej moja kumpela mi to tak tlumaczy .. Prawie kazdy z jej facetow, odbyl kare w wiezieniu.. Prawie wszyscy sa wytatulowani .. A Ostatni jej partner..Ma 40 lat,trojke dzieci na karku..oczywiscie byl w wiezieniu.. ale tatuazu brak ..a zrozumiala ze go"kocha" jak uslyszala strzal.. w jego kierunku .. zostal postrzelony w kostke ..;/ Ona ma 21 lat .. i sadzi ze taki facet jest fajny.. ze czuje sie przy takim bezpieczna.. i nie przeszkadza jej wcale ze mowi do niej " suko" .... ..Mi sie wydaje ze Ona ma jakies zaburzenia psychiczne czy cos... przeciez to nie jest normalne ..

Gość drysderakite
co rozumiesz przez kryminalistów?

Darujcie sobie wyzwiska bo nikt nie jest idealny.... ;/ Mój mąż przebywa w ZK i co miałam go zostawić tylko dlatego, że jak się jeszcze nie znaliśmy narobił głupot??

Gość popieram.
bo sa kretynkami

zalezy jeszcze, co kryje sie za slowem kryminalista, jesli chodzi o jakichs drobnych zlodziei, skazanych za kradzieze, pobicia, rozboje itp. wytatuowanych nibygangsterow, to wydaje mi sie, ze imponuja oni tym dziewczynom, najczesciej malolatom, ktore chwala sie, jakiego maja "ustawionego" w polswiatku faceta, a moze sadza, ze nawroca ich na dobra droge? niestety, w wiekszosci przypadkow to dziewczyna idzie droga, ktora obral taki facet - rownia pochyla..

Gość spotykam sie z kryminalistą
A czy wstyd jest sie pokazać z facetem w tatuazach?? dodam ze ma mgiełki(takie kreski pod odczami) i tatuaze na szyji :/ ale jedzi BMW Z4 i mozecie mu wszyscy naskoczyc :P

Gość dziewczyny123
my uwazamy ze jezeli sie kogos kocha to sie na niego czeka i to ze koles pojdzie do wiezienia to nie wplywa na uczucia......

No nie wytrzymam... kurwa czemu od razu kretynki??? Ciekawe czy Wy zostawiłybyście faceta, z którym jesteście lata, którego kochacie... tylko dlatego, że ja był młody jak się nie znaliście to narobił głupot i dopiero po latach został za to ukarany....

Gość drysderakite
kryminalisci to w wiekszosci faceci o inteligencji po wyzej sredniej nie pracuja,maja pieniadze niezle fury i laski na skiniecie palcem

Gość spotykam sie z kryminalistą
taaa lepuej sie spotykac z goodupcem romantykiem ktorego na nic nie stac w dodatku gdyby przyszlo co do czego to pierwszy by podkulil ogon i uciekl. hahaha Po prostu zazdroscicie dziewczynom kryminalistów- gangsterów

Gość legalna kochanica
Wiaza sie bo im imponuje to, ze obracaja sie w szerokim towarzystwie (tez pewnie lewakow takich jak oni), czesto laza z jakimis tatuazami, maja fury, chodza na imprezy a takim malolatom to imponuje. mialam kiedys sasiada co handlowal kradzionymi autami to co wieczor pod jego domem sterczala inna panna.

megabalon, a ile znasz kobiet, które czekają na swoich mężczyzn przebywających w zk? Skąd wyciągasz takie wnioski, że one są kretynkami? Domyślam się, że są to Twoje przypuszczenia, więc może napiszesz pracę mgr na ten temat? he? Bo zapewne jesteś super inteligentna.

Gość maly krecik zwany kretynkiem
A może są uzależnione psychicznie. Z domu wyniosły brak miłości, gonią za nią....A taki gość, pitoli o miłości. Poza tym, czynami nie popiera tych słów. Ot molestowanie psychiczne. Ja nie gardzę takimi, ja im bardzo współczuję. Nie potrafią się uwolnić. A kiedy chcą, bywa, że jest już dla nich za późno i za trudno.

bo to jest bardzo , proste. Facet w pierdlu musi mieć oparcie kogoś na wolności, kogoś kto na niego czeka i wije gniazdko, jak on kibluje. A takiej naiwniaczce się wydaje , że jest komuś potrzebna. W sumie nie zdziwiłbym bym się jakby miał pierdlarz kilka takich naiwnych kretynek, i po wyjściu puścił się w tango od jednej do drugiej naiwniaczki.

jeśli dziewczyna jest inteligenta, prowdzi ciekawe , inspirujące życie nie potrzeba jej podniet w postaci strzelaniny. Facet nie powinien wypełniać czasu, być celem samym w sobie. Można poznać, zakochać się w bardzo męskim, fajnym facecie czyt. w samcu alfa, który jest inteligeny i również prowadzi ciekawe życie. Ludzie o których piszecie nie mają nic do zaoferowania światu po prostu nudzi iim się, ich świat jest tak skurczony i ogroniczony, ze muszą szukać tego typu atrakcji.:D Pozdrawiam:)

Gość bez odbioru
do tej panny gangstera znałam kiedyś taką lalunię. facet miał siana po berecik. kupił jakąś posiadłość - dworek, stajnie i co tam jeszcze. dorobili się dzidziusia, a pan poszedł do pierdla. i ostała się, księżniczka, z bałaganem na kilka baniek :D i znam taką, która po pewnym czasie straciła jędrność ciałka, więc mąż musi sobie rekompensować na boczku. ona wie wszystko, ale co biedna ma zrobić. on jej odejść nie pozwoli (bo to ON suczki puszcza kantem, a nie one jego :D), kurwić się nie ma zamiaru przestać, ale ona ma być wierna jak pies... czy tam suka w sumie... normalnie żyć nie umierać :D powodzenia 🖐️

Uogólniacie, poza tym żeby cos oceniać, należy to najpierw bardzo dobrze poznać. Wy natomiast niewiele wiecie w tej sprawie, a gadacie, jak takie baby na targu. Nie wstyd Wam? Mówicie o kimś o kim nic nie wiecie, że jest kretynem, pomyślcie co to o Was świadczy. Jest wiele kobiet \"czekających\", każda z nich jest w innej sytuacji, z innych powodów czeka i każda na kogoś innego. Poza tym większość kobiet czekających i wypowiadających się na kafe, nie szukało sobie spacjalnie kryminalisty na partnera, bo uważało, że taki to ma wszystkiego tyle, że hoho. Tak jak twierdzicie. Ponieważ to faktycznie byłoby bardzo niemądre z ich strony. Wyobraźcie sobie, że w młodości, powiedzmy taki nastolatek, który w głowie ma fiu bździu zrobi coś głupiego, po latach, kiedy dojrzewa dopada go przeszłość, z którą nie ma już nic wspólnego i musi ponieść karę. Idzie do więzienia, uważacie, że jego kobieta powinna się od niego odsunąć? Właśnie w takich sytuacjach jest większość czekających tu kobiet. Jeszcze raz powtórzę, nie uogólniajcie! Bo po pierwsze świadczy to o Waszym bardzo zawężonym polu myślenia, poza tym obrażacie osoby, które sobie na to nie zasłużyły.

Gość chihiro przyjdź z ojcem
bo nie rozumiem, co ty mówisz:P