Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialy zab

biale zeby

Polecane posty

Gość bialy zab

witam was i zwracam sie do z takim pytaniem. Od dawna walcze z wybielaniem zebow, nie zeby byly jakie trefne strasznie ale marza mi sie takie piekne i bielusienkie. Nie chcialabym jedak traktowac zebow preperatami typu toksyczny wybielacz co nie pozostawia sladu szkliwa na zebie. Polecono mi arabski sposob wybielania korzeniem drzewa arakowego. Znalazlam te paleczki czy drewienka czy jak to nazwiecie w jakims marokanskim sklepie marokostyle, cena tez nie jest taka zla 10 zl , tylko sie zastanawiam czy to moze dzialac takie cosik, polecone zostalo mi przez znajomego dentyste, ale moze ktos z was probowal ??

Gość dentyści
nie używają toksycznego wybielacza tylko stężonej wody utlenionej.

Gość bialy zab
w takim razie moj dentysta zle dobiera proporcje poniewaz zeby dlugo po sa nadwrazliwe. dlatego szukam naturalnego rozwiazania

Gość doktorek gregorek
Nie sluchaj dentystow zdzierców, kazde wybielanie uwrazliwia i oslabia zeby. A jak nie uwrazliwia to jest takie slabe ze efekt znika po tygodniu, bledne kolo, szkoda kasy i zebow.

Gość bialy zab
dlatego wlasnie chyba sie skusze na ten miswak i wyprobuje czym to likwiduja ten problem arabowie heheh nie wiem tyklko czy mi cierliwosci wystraczy