Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak

To przejdzie?

Polecane posty

Gość Dlaczego tak

przez rok bralam harmonet jednak wystapilo u mnie jajeczkowanie i zaczelam miec plamienia w ciagu opakowania, zmienialam je wiec na dwufazowe Yasmin i pogorszyla mi się cera;( to dopiero polowa 1-ego opakowania czy to mozliwe ze cera odzyska lepszy wyglad czy musze zmienic tabsy?

Gość sami sie nakrecacie dlatego
watpliwe aby juz w polowie pierwszego opakowania wystapilo pogorszenie cery:O to raczej cos innego ja pogorszylo

Gość Dlaczego tak
no tak ale nic poza tym sie nie zmieniło... wyskoczyly mi rowniez pryszcze na dekolcie, zawsze mialam z tym problem ale juz lepiej to wygladalo, a teraz znowu;/

Gość aleksandra34545
ja mam taki sam problem!!! po zmianie tabletek cera mi sie pogorszyla, powiedzcie prosze czy to oznacza ze organizm musi sie przystosowac do wiekszej dawki hormonow czy te tabletki sa zle????????????

Gość aleksandra34545
odpowiedzcie pliissss juz nie moge na mojej twarzy goszcza 3 ogromne czerwone pryszcze dekolt tez nie za piekny... robie pillingi krem taki jak zawsze, mam przepisane dwa opakowania teraz koncze pierwsze ale jak tak dalej pojdzie to chyba zmienie:(

Biorę Yasmin od 8 m-cy i pamiętam, że na początku stosowania miałam chwilowe problemy z cerą: wysyp nowych pryszczy, bolesne podskórne gule, ale to ustąpiło po 3 opakowaniach.