Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

l-e-n-k-a

ból brzucha niesamowity

Polecane posty

mam dzisiaj pierwszy dzien okresu, rano i do południa tak mnie bolał brzuch że myślę że poród boli podobnie albo może i mniej, myślałam że zemdleję, oblały mnie zimne poty i kręciło mi się w głowie masakrycznie, już bardzo dawno tak nie miałam a czegoś takiego to nigdy, czy któraś z was też tak ma dziewczyny? i jeszcze od jakiegoś czasu plamienie brązowe przed okresem oczywiście że pójdę do gina alechcialam znać wasze zdanie

Gość Franceso Marco Caredo
z tego co slyszał to duzo dziewczyny tak ma!!:) wiec sie nie martw

Gość magdalenkaaaa
Ja tak mialam gdzies tydzien temu. Mialam okropne bole skurczowe, po prostu przechodzily po mnie takie fale bolu i zimnego potu. I tak ok.2,5 godziny:/ Bol potworny, tez mialam 1 dzien okresu.

Gość doktorek gregorek
Plamienie na brazowo moze byc objawem nadzerki, ale nikt ci tu na odleglosc wziernika nie zaaplikuje, a na bole nospa i termofor z ciepla woda :D (nie goraca !)

Gość qpqpqp
Też tak miewam :o Czasem oprócz przeraźliwego bólu dochodzą wymioty,biegunka...Nie jestem wtedy w stanie funkcjonować.

nadżerki nie mam byłam badana i jest ok, czekam na wyniki cytologii ale w tamtym roku było ok:) zobaczymy jak teraz, lekarka zauważyła jakąś cystę na jajniku i mówi że to może przez to przepisała mi duphaston który już mi się skonczyć, pójdę do niej i powiem ze plamienie nie minęło no i o tym bólu.....kurcze co to moze być, może to przez ten duphaston....

Gość pomagajmy
Jesli nie szkoda Ci 5 zl aby pomoc jakiemus zwierzakowi to zagladnij na te aukcje. Moze jest tu zwierzatko ktoremu chcesz pomoc? Jesli nie chcesz lub nie jestes w stanie nikomu pomoc to chociaz podaj dalej tego linka. Prosze. I pamietaj dobro powraca. Sa Swieta moze jak pomozesz poczujesz sie lepiej? Naprawde nie trzeba wiele... http://allegro.pl/search.php?string=charytatywna&category=1528