Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtopazx

WESELE ZA PASEM A JA MAM PROBLEM takze zapraszam Cie na sekundkę.

Polecane posty

Gość xtopazx

NA WSTĘPIE WIELKA PROŚBA ; dodaj swoją opienie to dla mnie bardzo wazne:) kupilam sukienke na wesele...jest cala czarna........mnie osobiscie bardzo sie podoba. ale z tego co wyczytalam wystapienie w czarnej jest nietaktem. jednak sukienka jest juz kupiona, w dodatki pojsc nie moge gdyz kompletnie nie pasuja ewentualnie jakas barsoletka. szpilki tez mam czarne. aha i plaszczyk na to wszystko dlugi kremowy. jednak plaszczyk zdejme i czarne wyjdzie na jaw. aj denerwuja mnie te nasze kulturowe zakazy modowe szczegolnie na masowych imprezach, moim zdaniem o wiele wiekszym nietaktem jest oczojebny rozowy, albo cycki na wierzchu. chetnie bym to wszystko miala w tylku i poszlabym sobie w moijej sukieneczce jednak to wesele ze strony mojego chlopaka i nie chcialabym byc postrzegana jako jedna wielka gafa. Takze bardzo was prosze moje zdanie zleje sie w tlumie musze wiedziec jak uwazacie........... (powtarzam dodatki odpadaja nie chce wygladac jak choinka) naszczescie wlosy mam brazowe nie czarne:D

Gość niby wiem
nigdy czarna ani biala( chyba ze panna mloda). czasem warto zachowac pewne zasady

ja prawie na każde wesele chodzę w czarnej sukience, bo czarny kolor mi bardzo dodaje uroku, lubię ten kolor i super pasja do niego dodatki z cyrkonii, więc dla mnie spoko :)

Gość gafa....
teraz coraz czesciej spotykam sie na weselach, na których kobiet sa ubrane w czarne suknie... dla mnie to nie gafa a poztym wg gorzej by było gdybys miała biała, kremową badz inna pastelowa suknie- w konczu to panna młoda musi sie wyrózniac a nie gubic w tlumie

Gość luzak gepard chester
Eee, jakbyś miała białą to by się panna młoda mogłą przyczepić A czarna zawsze wygląda elegancko, ja bym nie miała nic przeciwko :)

Gość xtopazx
ja bym poszla....... bo nie raz widzialam laski ubrane na czarno

Gość xtopazx
spoko ale nie wiem czemu uzywasz mojego nicka.............. eh moglam sie zaczernic ale juz trudno

Gość kitttyyyy
to moze dokup bolerko z innym kolorze, zebys nie byla cala na czarno?