Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diss221

jak przekonać mame

Polecane posty

Gość diss221

witam wszystkich ;) mam takie pytanie ... bardzo proszę o szczere odpowiedzi i bez głupot;) słuchajcie chciałbym grać w klubie piłkarskim jako bramkarz. przekonywałem mamę i ona tak trochę nie jest pewna jak mam ją przekonać albo za argumentować?? wprawdzie przez piłkę to miałem parę złamań może się boi że coś mi się stanie co o tym myślicie ? może byliście w podobnej sytuacji?? POMOCY;) !

powiedz jej, że liczysz sie z jej zdaniem i rozumiesz, że się martwisz, ale to jest dla Ciebie bardzo wazne! I bardzo Ci na tym zależy... Całe żcyie o tym marzyłeś i nie chcesz stracić takiej szansy... wszystko powiedz jej spokojnie i delikatnie.

Gość maturka4
Myślimy, że obawy Mamy nie są bezpodstawne. Ale jeżeli chcesz grać w PORZĄDNYM klubie, jeżeli wyniki masz na tyle dobrze, że uda ci się namówić trenera, żeby on porozmawiał z twoją mamą... I mam nadzieję, że trener wybiera tylko osoby, które w szkole nie mają kłopotów. Bo twoja polszczyzna to jednak trochę kulawa; widać, że na lektury nie starcza ci czasu

Gość lalamido nocąąą
nie wiem Sash, nie wiem.... Wymyśl coś sam, Ty ją znasz najlepiej :classic_cool:

Gość LEO B.
powiedz mamie, że będziesz wpuszczał takie farfocle jak Artur Boruc w meczu z Irlandią Płn.

Gość diss221
no właśnie mi mama powiedziała że jak się będę dobrze uczył to będę grał ale z moimi ocenami jest git bo na koniec roku zawsze byłem wyczytywany do uczniów dobrych;)