Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 232

Rozmiar Piersi a suknie

Polecane posty

Gość 232

Mam rozmiar piersi C, czy mam szanse znaleść ładną suknie ślubną. Bo większość to są dla dziewczyn z małymi piersiami??

Gość blondyna dobrze dyma
Hahaha "C" do rzeczywiści wieeelkirozmiar :P Ja mam jędrne duże "E" i do ślubu ide bez stanika,tylka wkładni mi krawcowa wszyje ;) Poza tym jeśli zamawiasz sulnie w salonie,szyją ją na Twoje wymiary ;)

Gość 232
ja jestem dość wysoka mam 178 wzrostu i szczupła, wiem że uszyją ale boję się że bede śmiesznie wyglądać.

Popieram, C to co najwyżej rozmiar średni :) Sama mam D przy 160 cm. wzrostu i jestem proporcjonalnie zbudowana, a piersi mam ładne więc je jeszcze podkreślam... Tylko bardzo duży biust wymaga jakiegoś tuszowania, a i wtedy ładną suknię można dobrać :)

Gość blondyna dobrze dyma
Witaj w klubie ;) Ja mam 177cm :D I wcale nie bedziesz śmiesznie wyglądać,wrecz przeciwnie ;) Co innego jeśli ktoś ma 160cm wzrostu i wielki biust,wygląda nieproporcjonalnie,ale z naszym wzrostem nie mamy co sie martwić ;) Bedzie dobrze,ja uważam że piersi to największy walor mojego ciała :D

nie ma czegoś takiego jak rozmiar C rozmiar biustu to nie tylko sama literka ale także odpowiednialiczba oznaczajaca obwód pod biustem i dopiero do tego dopasowuje się odpowiednią literkę oznaczajacą obwód w biuście wydaje mi się, ze nosisz zły rozmiar stanika skoro mówisz o swoim biuście \"C\"

na pewno masz źle dobrany stanik. ja mam 65D, a w biuście zaledwie 84cm :P co do sukienek to znajdziesz odpowiedni dekolt, który ładnie podkreśli biust. polecam też zainwestować w dopasowany stanik, który skoryguje i poprawi wygląd piersi :)