Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiernica .

ciasna pipa

Polecane posty

Gość smells like 90
namydlić palec? poyebało cie? wiesz jak to szczypie, nie mówiąc juz o przeróznych stanach zapalnych? Sam sobie namydl i wsadz w oko. Idiota.

Gość cukiernica .
a jak mnie zaboli to co? mam pchac na sile?

Gość cukiernica .
no wlasnie , mydlo sie nie nadaje nawet do mycia okolic intymnych a co dopiero do wkladania do pochwy

Gość cukiernica .
czyli ona wlasciwie otacza to wejscie a nie zakrywa calkowicie? no to ja juz nie wiem w koncu, najpierw mowicie ze przy wejsciu a za chwile ze nie siegne jej palcem bo tak gleboko jest

Gość smells like 90
z angielska to hymen. poszukaj sobie lepszych zdjeć... jednym palcem sobie krzywdy nie zrobisz, tzn nie powinnaś naruszyć błony.

Gość ellen415
podczas wsadzania palca wez mlotek i napierdalaj sie nim w glowe,zobacz jaki bedzie wiekszy bol:)

Gość smells like 90
to moze zamiast siedziec tu i czytać wypowiedzi skończonych kretynów, którzy w zyciu pipki nie widzieli, skorzystaj z google i wikipedii. błona jest tuż przy wejsciu. W srodku jest dziura którą wypływa ci krew menstruacyjna.

Gość cukiernica .
no wlasnie szukam tych zdjec i nie ma ich wiele ale na wiekszosci pokazuje ze okolo 1-2 cm od wejscia

Gość ellen415
prosze nie publikowac zdjec niepelnoletnich....uuuuuuu

Gość cukiernica .
jak doloze sobie lusterko to bedzie widoczna choc troche?

Gość psicologo
ej ja jestem dziewczyna i mowiac o mydle mialam na mysli to do higieny intymnej, jednym palcem nie przebije sie blony bez przesady.i nie robcie nagonki na mydlo bo ja sie czasem myje zwyklym i co? nic sie nie dzieje, wole sie umyc nic ochlapac woda jak wy.. sory

jak jesteś dziewicą i sprawia ci ból wkładania palca czy tamponu to po co wkładasz. Wiedz o tym że im bardziej chcesz włożyć palec tym bardziej cię boli bo to spowodowane jest skurczem mięśni około pochwowych.Jak będziesz podniecona i to bardzo to te mięśnie się rozluźniają i granica bólu przechodzi w stan przyjemności.

Gość cukiernica .
a np podczas masturbacji kiedy jestem podniecona, wtedy bedzie mi latwiej wlozyc tak? bo bede bardziej wyluzowana itp, no sproboje dzisiaj, a chce wlozyc dlatego zeby sie troche rozciagnac przed pierwszym razem, zeby mniej bolalo

Błona dziewicza ma rożną grubość u dziewcząt jak i kształt Sa takie że podczas nawet delikatnego włożenia ulega przerwaniu a są takie że trzeba wiele cierpliwości żeby przebić.Podczas masturbacji nie wkładaj nic do środka bo pochwa jest wewnątrz nieczuła na dotyk tylko wejście i oczywiście łechtaczka .

Gość orzechowy mus
podlaczam sie pod temat i zapytuje: na czym polega przyjemnosc jak facet wklada palec w pipke? ja nie czuje zadnej ale to zadnej przyjemniosci (jestem dziewica) w jaki sposob powinien to robic zebym poczula przyjemnosc?

Gość cukiernica .
tak ale chodzi mi o to czy podczas masturbacji lechtaczki (czyli podniecenia) bede bardziej rozluzniona i bedzie mi latwiej wlozyc palec, tzn bez takiego bolu jak teraz?

Gość orzechowy mus
tak bedziesz. ja tak mam np :) sluz jest dobrym pomocnikiem :)

Gość cukiernica .
orzechowy mus a ile masz lat?

Gość Kaya123
cukierniczka to też zalezy w jakim jesteś wieku? po za tym ona jest rozciągliwa :) nie martw sie o pierwszy raz.

Gość orzechowy mus
kolo 20 ;p

Gość orzechowy mus
to kto mi odp na moje zapytanie?? czemu nie sprawia mi przyjemnosci jego palec tam? sprawia mi to tylko troche bolu... :O

Gość Kaya123
to nie zalezy od tego czy będziesz wkładac tam palec czy cos ;) kto ci takie bzdury nagadał, może po prostu jestes spięta ?

Gość Kaya123
orzechowy mus - pewnie dlatego że palec to nie członek, jesteś świadomy że no nie wiem ty to robisz :) nie wiem jak inaczej powiedzieć :)

Gość cukiernica .
mam 17 lat wiec nie wiem czy powinno tak bolec, myslalam ze ten bol bedzie mniejszy

Gość Kaya123
przeczytaj komentarze jakiegoś tam faceta bo on najmądrzej z naszej gromatki gada :)

Gość cukiernica .
no zauwazylam, widac doswiadczenie ;)

Gość Kaya123
no ;) i nie martw sie ;) myślisz że tylko ty jedna na świecie masz taki problem ? a co do tamponów jeśli chcesz ich uzywac to sie rozluźnij i po mału włóż, jeśli dobrze włożysz a nadal boli to po prostu ich nie uzyważ i koniec problemu ;)

palec to nie członek a to dlatego że na członku jest skórka która pod wpływem \"tarcia wejściowego \" schodzi z żołędzi żołedz naciska na gruczoły Bartoliniego które sa przy wejściu i wyciska z nich sluz