Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19sonieczka19

Jestem nowa Chcecie mnie poznac?

Polecane posty

Gość byle było taak
Sonieczka nie wie pewnie ile to jest 2+2 a co dopiero za chemie organiczna sie bierze i izomery toluenu. Pff dziecko zapewne nie wiesz co to jest toluen i nie znasz pojecia "izomer"

Nie jestem nimfomanka bo nigdy nie uprawialam seksu, choc nie wiem jakby to bylo gdybym juz sprobowala. Exhibicjonistka mozliwe ze jestem. Nie szukam sponsora, nie mam takiej potrzeby. Nie jestem glupia, chociaz wydaje mi sie ze inni niestety sa. A teraz pytanie do CIebie: co robisz na forum erotycznym Ty wybitna jednostko?

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
poka cyce

Gość adi_on
Zostaniesz moją żoną?

Gość brechta sie z ciebie
oczywiste raczej

Gość byle było taak
z kosmosu nie, ale z google owszem

adi to zalezy od Twojego wygladu, charakteru, wyksztalcenia i grubosci portwela. Z google? A nie wiesz przypadkiem jak mialabym wpasc na to ze mam szukac akurat izomerow toluenu w google gdybym nie wiedziala co to jest? Skoro jestes taki madry to powiedz mi jakie haslo wpisalam ze akurat to mi sie znalazlo?

Gość oszołomom religijnym
teraz ja zadam Ci pytania: Jak laboratoryjnie otrzymac dwutlenek siarki? nie wiem Czym sie rozni tropizm od nasti? nie wiem tropiz kojarzy mi sie z roslinami Kiedy zostal podpisany Traktat Europejski? podpisany czy ratyfikoawany jak to drugie to zalezy przez kogo powstal chyba dwa lata temu czyli zostal podpisany Ile izomerow ma toluen? nie wiem nie znam sie na chemii i najwazniejsze ja nie pisze na forum aby mnie pytali wszyscy o co chca :D

Gość portwel to cos od
portwajna lol wykształcona porfel dziecino portfel

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
toluen to pierścień benzenowy z dodatkową grupą CH3 więc nie wiem czy to w ogóle ma izomery

Gość oszołomom religijnym
A teraz pytanie do CIebie: co robisz na forum erotycznym Ty wybitna jednostko? - nie sprawdzam przed wejsciem na dany temat na jakim jest forum ot klikam z nudow i masz racje gdybym sprawdzil ze to erotyczne to nie bylbym zdziwiony poziomem tego tematu :D ale jakos nie "zapowiadal sie" erotycznie sadzac po tytule.

Gość tadeusz wajche przełóż
nie che być niemiły ale jebnij się tym portWelem w dekiel (i pokaż wreszcie te balony)

Gość adi a gruby masz ten
PORTWELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL?

Gość blalalallaaanbaaaaa
Dawaj te izomery toluenu, bo ja już nie do konca pamietam, dawno chemia miałem ale wydaje mi sie ze skoro ma tylko jedna grupe ch3 to jak może mieć izomery? coś chujowo Ci te pytanie wyszło No chyba ze sie myle, ze toluen to: C5H6CH3 nie chce mi sie w necie szukac, taka madra jestes to mnie uswiadom, moze lepiej Ci pojdzie niz z portWelem

A ja wlasnie znam sie na chemi i biologi. Nie musicie mnie krytykowac nie znajac mnie. Co Wam przeszkadza co ja pisze lub pokazuje na forum? Jak mowilam jestem osoba otwarta i nie ma dla mnie tematu tabu. Nie wstydze sie swojego ciala, choc wiem, ze idealna nie jestem, mam duze piersi, ktore pewnie tutaj nazwane zastana zwisami. I co z tego? Jestem jaka jestem i sie nie zmienie, a szkoda zycia na bezsensowne kompleksy. Nie chce byc taka jak wiekszosc Was tzn. wstydzic sie mowic o seksie i pokazac wlasne cialo. U lekarza tez sie wstydzicie rozebrac? Ja jestem dziewica i nie wstydze sie tego, ale tez jestem otwarta na rozmowy o seksie, bo on jest bez watpienia wazna czescia zycia. Jestem tegoroczna maturzystka, oprocz jezyka polskiegi i francuzkiego zdaje rozsz. biole i chemie, wiec Wasze obawy co do mojej nieznajomosci izomerow toluenu jest bezpodstawna. A tak nawiasem toluen czyli inaczej metylobenzen wystepuje tylko w jednej postaci. Nie ma innych izomerow.

Gość byle było tak
sonieczka spalona na cafe jestes:D Zadajesz pytania a sama nie znasz na nie odpowiedzi:D Pfff do tego Twoj portWel, idz dziecino juz spac. Bo i tzytzkami nie zablysłas. Kompromitacja na całego, ale muszę przyznać ze było z czego sie pośmiać

Gość ALELANS
prawie jak tej wiochy z nartami wczoraj

Gość na takie
gdzie twój rozum

Gość blalalallaaanbaaaaa
sonieczka tepaku idz sie uczyc lepiej, za miesiac matura a ty tzytze chcesz pokazywac?

Gość blalalallaaanbaaaaa
na takie: czemu jestem taka głupia ?

Gość zapisac sobie możesz dane
raczej napisać

Chyba cos u Ciebie nie tak z czytaniem ze zrozumieniem bo nie widze abym zadawala takie pytanie, a podobno nie znam odpowiedzi na swoje pytania.

Gość byle było tak
ta z nartami to jeszcze po Bozemu, chyba ze pozniej cos sie dzialo, bo do konca nie czytałam, ale ta na samym poczatku sie pograzyła:D:O

Gość sonieczko
no pokaż te piersi prosiiiimy :)

Gość ale zlewa z niej jest
chociaz można się posmiac na kafe

Gość smells like 90
otrzymywanie so2 to akurat nie problem. :] tez głupia cipo zdajesz chemię i biologię? czy już studiujesz jakieś kierunek z tym związany?

Gość dadoada
to pokazesz e cyce czy nie?