Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19sonieczka19

Jestem nowa Chcecie mnie poznac?

Polecane posty

Gość tadeusz wajche przełóż
no i teraz będzie sajgon (a wszytko przez jedno zdjęcie popiersia)

Gość byle było tak
koko, chyba troche Ci sie literki przestawiły rozumiem że miało byc oko i to w dodatku kakaowe, w Twoim ulubionym kolorze, jak masz dobre geny to prawie i czarne jest:D I spokojny bądz, mam pojęcie o tym co piszę :) Chcesz to Ci przetłumaczę na prostszy język preforacja = pęknięcie. To własnie krew nadaje czarny charakter stolca, taka czern wychodzi jak Twoje oko :P

Gość koko____
byle bylo tak.....wyglad masz jak skocz po wino ,facet cie kijem nie chce nawet dotknac bo ci jebie z tego otworu ktory kiedys mial dostarczac przyjemnosci.....

Gość byle bylo tak
Koko włas na fotke i sobie zrób dobrze, bo od nadmiaru ejakulatu cos słabo u Ciebie z myśleniem. Patrz zeby Ci jajek nie rozsadziło, swięta, swięta i po swietach, a Ty powiesz jajka, jajka i po jajcach:D

Gość koko____
widze ze doswiadczylas juz wszystkiego:P:P:P wiem,wiem....musisz juz w doope sobie pchac sama dlatego takie masz problemy ktore opisujesz.....a moze ciapaty sie podlaczyl i narobil takiego paskudztwa.....zreszta teraz masz po rowno w obu dziurach:P:P:P

Gość byle bylo tak
Naprawde łacze sie z toba w tym bólu, ze Twoj miesien tenisisty przybrał juz niewyobrazalne rozmiary. podobno działania uboczne tego sportu (koniobijstwo) łagodzi laseroterapia:D Więc może czas najwyższy do fizjioterapeuty sie udac:D

Gość byle bylo tak
przy okazji zachacz o gabinet psychiarty, bo widze ze z glowka tez problemy jakies masz:D A to wszystko przez ta ciecz o konsystencji budyniu. Nie usuwanie jej z organizmu dobrze wszystkim znana droga oddziaływuje na zły stan całego organizmu. 🖐️

Gość koko____
hehehehehe....to jeszcze idzie wyleczyc... twoich przypadkow juz nie!!!!! nawet szrodrem do czyszczenia lufy czolgu nie da rady....

Gość koko____
(koniobijstwo?????? i skad ty pochodzisz wiesniaro?????

Gość smells like 90
Nie zauważyliscie, ze laska od 2 stron sie nie wypowiada? A wam ewidentnie sie kooorva nudzi.

Gość byle było tak
chłopino jakie wyleczyc? A kto Cie zechce, nawet pies z kulawa lapa w twoja strone nie spojrzy... przegrałes zycie:O 😭 bo podejrzewam ze na dziwki to Cie nie stac:D

Gość baza
Coś wam tą sonieczke wcielo. Może mama ją spać wygoniła? albo nad nowym nickiem myśli?

Gość byle było tak
Mnie sie nudzi i to bardzo, dlatego próbuje konwersowac z koko, ale jego riposty słabo ciete sa... Ide szukać innych przydupasów, moze na innym topiku z kogoś poszydzę:classic_cool: takze żegnam kakaowe oczko :D:D 🖐️

Gość koko____
mozesz pisac co chcesz(cienizna!) ale to ty niestety zostaniesz z tymi dwoma smierdzacymi otworami!!!:P:P:P

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
były te cyce izomeryczne w końcu czy nie?

Gość BLACK RAT prawdziwy
nie byly....stare kurwiszony jednak wygraly:(

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
a to chu­j im w kakao