Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wiem 20

chciałabym uprawiac seks w pupe,a zarazem miec jego palce w cipce!

Polecane posty

Gość ksiaze
durex!!! jest najlepszy lub delikatny balsam do ciala sex w dupcie jest zajebisty

Gość zamknieta2020
powiem ci ze sex analny jest zajebisty:P tylko facet musi sie umiec do tego zabrac.. :D sprobuj pozycji na pieska... w tedy bedzie mu latwiej wkladac palce w twoja pochwe..

Gość ornityna
no normalnie trzeba stosować lubrykanty czyli substancje które zmniejszają tarcie. Mogło boleć też dlatego że nie rozluźniłaś mięśni zwieracza - a to trzeba się odprężyć bo tak to jest duży dyskomfort. Fajnie że jednak są dziewczyny które lubią seks analny bo wszędzie to tylko 'nie, to paskudne itd' a przecież to takie samo współżycie jak każde inne

Gość jak chcesz zeby nie bolalo
musisz byc BARDZO podniecona, posmarowana tam- polecam oliwke, lub jakis durex play, a nawet wazelina jest dobra, twoj facet, albo ty sama jak chcesz, musi cie porozciagac- najpierw jeden paluszek, d3likatnie itd a ty sie musisz rozluznic na maxa, najlepiej gdybys sprobowala rozluznic pupe tak jak bys miala zrobic kupe.. no i niech on cie piesci( lechtaczka) w trakcie. Polecam przed wszystkich zrobic lewatywe, wtedy masz komfort ze nic sie nie wydarzy, no i nie ma nieprzyjemnego zapachu. Mam nadzieje ze moje rady ty ci pomoga. :)

Gość jak chcesz zeby nie bolalo
a jesli chodzi o powiedzenie mu o tym- powiedz wprost, lub napisz mu esa jak nie bedziecie razem- kochanie dzis chcialabym ...... milej zabawy :)

Gość kurcze, nie zauwazlam ze to
sprzed roku..

Gość Kwokastarakwoka
ja nie stosuje lubrykantów zawsze robimy to najpierw na łyzeczke...i ja biore jego foiuta w rece i delikatnie zaczynam napierac nim dupke:P..bardzo powoli jak czuje ze weszła główka to chwile czekam i powolutku wkładam reszte potem jak juz wejdzie cały to to tez czekam i jak juz sei rozluznie to wtedy on powoli zaczyna mnie posuwac..apotem to juz mozna ostro szalec.... i jak wsadzam to on albo ja sobie masuje łechtaczke wtedy sie bardziej rozluzniam

Gość Ornityna
ale hardcore chciałbym jakąś pannę ukochać w ten sposób :)

Gość Cegła.
wsadz sobię wibrator w cipe ...

Gość He he
Z tego co czytam żaden ty nie uprawiał sexu analnego jeśl chcesz żeby cię nie bolało idzi przed tym załatw się wtedy nie boli są też np na allegro pompki na podstawie lewatwy...po ich urzyciu jest przyjemniej ale jeśli ich nie posiadasz poprostu przed sexem idzi się załatwić nie rób tego tylko przed samym sexem zrób to ok 10min prędzej albo nawet jeszcze prędzej a jeśli chcesz w tym samym czasie poczuc jego palec w szparce poprostu mu to powiedz jeśli czasem robi ci palcówłe napewno się zgodzi

Gość He he
A jeśli uzyjesz zelu to nic nie da żel daje tylko poślizg więc wtedy ciebie może to tak bardzo nie boleć ale ubrudzisz mu...co może popsuć wam ta przygodę

Gość He he
A i za pierwszym razem nie rób na pieska wtedy jest głęboką penetracja więc za pierwszym razem i tak cię będzie bolało gdy będzie wkładał po same jaja

Gość erotyczka
może po prostu kup wibrator i uprawiaj seks z facetem i jednocześnie używaj wibratora i faceta ja znam ten ból i mi się podoba, bo moim zdaniem seks to namiętne cierpienie. skąd znam- robiłam to z moimi dwoma kolegami i kuzynem bartek zajął się piersiami- bo jest w tym świetny piotrek- dupą bo jego penis jest do tego stworzony adrian(kuzyn)- cipką bo najlepiej wie co mnie podnieca było fantastycznie, poproś kolegów żeby to z tobą zrobili,nie ma się czego wstydzić a nawet gdyby to warto dla orgazmu szczerze mówiąc mam 15 lat, mama każe mi ćwiczyć żebym w łóżku była idealna, a to był mój pomysł z tym potrójnym podnieceniem i jak na trzeci raz w łóżku to jestem podniecona i zachwycona i szczerze mówiąc jestem oburzona na moją mame że nie pozwoliła mi na to wcześniej dasz radę

Gość ediiison
erotyczna jak dlugo musialas nakrecac kolegow i kuzyna na ten numerek?

Gość Petros Poznań
Jeśli ktoś chce mieć jakakolwiek przyjemność wstarczy pisać do mnie!! Możesz mieć go nawet gdzie kolezanka !! mam 23 lata, jestem przystojny, ciemne włosy, brąz oczy i ładnego fiuta :) nie przegap okazji ;) gg 44351233 petros@spoko.pl

Gość cccxcxs
lepiej będzie jak w dupkę włoży ci mały wibrator a w cipkę penisa.

Gość 5553534423423
nie ma tak jak uprawiać "seks" w oparach gówna :D romantyzm XXI wieku 🖐️ :D

Gość turystka_goska
Wiele kobiet lubi lub marzy w cipkę i do dupy naraz.Są mega orgazmy :)

Gość Oliwka na fiutka
A zeby nie bolało, to musisz sie starać go wypychać jak kupę i będzie fajnie

Gość platyna30
A dlaczego tylko palce? Niech cię weźmie z jakimś kumplem na dwa baty albo kupcie sobie wibrator żelowy.Prawie to samo co prawdziwy penis :)

Gość różowa landryneczka
Penis do cipki a do pupy jakas zabawka np koreczek

Gość YXXXY
Oj różowa...różowa ...musisz mieć fajne fantazje, albo naśliniony paluszek...pózniej żelek...miłej zabawy...

Gość różowa landryneczka
A co zle mysle?

Gość YXXXY
A skąd ! Super ! Mnie się takie zabawy bardzo podobają ! Tylko gdzie te miłe wyuzdane dziewczyny ???

Gość kks
chcialbym sie kochac z dwoma kobietami,cenniejsza od zlota co ty na to?bo widze ze wygadana jestes..:) wezmiesz mnie z jakas kumpela twoja jako niewolnika do lozka?

Gość różowa landryneczka
Mówisz ze dwie na jednego by bylo fajnie. hmmm

Gość YXXXY
Bo tak, różowa...rzuciła temat i się zmyła, czas pod prysznic o do kościółka...może zostaną opuszczone grzechy i nieskromne fantazje, a może fajna zakonnica ? Będę się rozglądał, życzę wszystkim mokrej i udanej niedzieli

Gość różowa landryneczka
jestem jestem

Gość kks
rozowa a nie fajnie? Bierzesz mnie na jezdca a kolezanka siada na glowe i lize jej cipke i za chwile zmiana i lize twoja juz w pelni mokra to co nie fajnie??:)