Gość dzuliannna Napisano Kwiecień 13, 2009 Witam. Chciałabym się czymś podzielić. Rok temu [14 lat]miałam chłopaka. Spotykałam się z nim w szkole i poza-chodź tu rzadziej,ponieważ..moi rodzice mi na to nie pozwalali. Zabrali mi telefon,zabronili komputera,aby wyjść do koleżanki musiałam mieć zgodę ojca. Byli dla mnie niemili. Mama w pewnym momencie powiedziała,że jeśli z nim nie zerwę to ...mój tata to za mnie zrobi:( Teraz mam 15 lat i boję się powiedzieć im o tym że chce mieć chłopaka, KOLEGÓW. Mama mówi że jestem dziecko,że przyjdzie czas na nich.Nauka na 1miejscu.[nie uczę się źle].Mama na mnie krzyczy,non stop. Nie mogę z nią przez to normalnie porozmawiać. Z tata jest jeszcze gorzej. Chce wspomnieć,że nie chodzę na żadne imprezy[ zdarzają się rzadko],mam przyjaciół których rodzice znaja i ufają, uczę się w miarę dobrze. Ogólnie nie sprawiam im większych problemów. Powiedzcie dlaczego tak jest? Oni psują mi tą młodość... :(:( Jestem załamana. Łzy leciały jak to pisałam.. Czy możecie coś poradzić??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach