Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notwoman

Jak stać się prawdziwą kobietą?

Polecane posty

Gość notwoman

Dobry wieczór. Mam problem, nie wiem ,czy duży, czy mały, ale mam. Dla jednych będzie to błahostka, dla innych coś poważnego. Dla mnie jest to bardzo męcząca sprawa. Otóż fizycznie jestem kobietą, a psychicznie i umiejętnościowo..no właśnie..Nie wiem kim jestem. Nie potrafię flirtować (peszę się , gdy facet na mnie spogląda, nie potrafię seksownie mówić, rzucać tajemniczymi tekstami i uwodzicielsko patrzeć), nie potrafię zachowywać się ,jak kobieta (chodzić, być delikatna). Nie wiem, co jest ze mną nie tak, staram się, ale nie potrafię. Jestem takim babochłopem...Może dlatego żaden facet na mnie nie zwraca uwagi..Nie jestem brzydka, nie jestem bezkształtna, mam dwie ręce, dwie nogi, oczy, uszy, biust a jednak jestem niezauważalna.Co zrobić by stać się prawdziwą kobietą? Delikatną i zmysłową. Błagam pomocy

Gość yay...
naucz się esperanto będziesz budziła podziw i rozsiewała tajemniczą aurę.

Gość maciuś śtur
trzeba się nią poprostu urodzić!!

Gość nasladuj inne laski
;)

Gość niezjadliwa
wysmaruje sie gownem :D facecie sa jak muchy a muchy leca do gówna :P

Gość DUNIA22
Uśmiechnij się coodziennie do siebie !! Nie wstydż się facetów oni naprawde nie gryzą zacznij się więcej do nich uśmiechać rzucaj zmysłowe spojrzenia(ale bez przesady) jak rozmawiasz z facetem gestykuluj bo to ich kręci ,oblizuj usta i baw się włosami podczas rozmowy często się usmiechaj !!!;) uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech a,będzie dobrze!!!:)

Gość notwoman
Face down - staram się ubierać kobieco tzn. podkreślam swoje atutay i ukrywam mankamenty. Chodzę w szpilkach, w sukienkach i spódnicach nie, bo mam brzydkie nogi.

Gość notwoman
O uśmiechaniu wiem, tylko niestety od dwóch lat noszę aparat ortodontyczny i bardzo mnie krępuje

Gość notwoman
ludziom opóźnionym umysłowo podziękujemy:)

Gość wiesz prawdę mówiąc
> od dwóch lat noszę aparat ortodontyczny dzięki temu wyglądasz szpetnie i odpychająco nawet jeśli jesteś ładna.

Gość notwoman
wiem;)

to świetnie , zdejmiesz aparat to będzie jakoś to wyglądać. Wystarczy spojrzeć jak wyglądają te \"serialowe brzydule\" to zabije nawet Cindy Crowford.

poświęc sobie trochę czasu, zaszalej (bez przesady) z fryzurą, makijażem, kup nową bieliznę (seksowną!). Sukienki nosisz, a spódnic nie, bo masz niezgrabne nogi? ;) Może tylko ci się tak wydaje? Poprzymierzaj różne długości i kroje. Trudno mi tak doradzac w ciemno. A masz kolegów? Idź z nimi do kina, na impreze, oswój się z towarzystwem mężczyzn. ;) Albo cwicz chociażby w autobusie. Patrz się dłużej na jednego chłopaka, kiedy on się spojrzy zabierz wzrok, a potem to samo. ;)

Gość RudaIsia
I jak ? poradzilas sobie juz?