Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otttttoooo

chce sie wreszcie zakochać!

Polecane posty

Gość otttttoooo

wszystkie moje kolezanki sa zakochane, tylko ja, juz od baardzo dlugiego czasu nie! wkurza mnie juz ten obojetny stan, nie chce tego! ;/ chce sie zakochac! byle gdzie, kiedy, chocby w najmniej oczekiwanym momenice. najlepiej szczesliwie :) :D z wzajemnoscia, ale nawet jesli nie, to i tak chce!

Gość otttttoooo
do wrozki? ja nie wierze we wrozki.

Gość zalamanie
nie zakochuj sie.. ja nie moge przestac plakac wlasnie przez to ze sie zakochalam....

Gość zalamanie
poprostu nie daje rady juz nie mam sie nawet komu wygadac lzy same mi sie do oczu cisna...

Miłość jest wspaniała , tylko musi być odwzajemniona aby kogoś pokochać trzeba go najpierw poznać częściej więc wychodź z domu. (Jeśli pragniesz więcej takich banalnych porad pisz śmiało )

Gość cos nowegooo
ot,placzka sie znalazla,a moze by tak juz do poscieli?

Gość zalamanie
ludzie ja naprawde nie daje rady..... pomozcie prosze......

Gość otttttoooo
hehe mozesz pisac wszystkie banalne porady jakich jestes w stanie udzielic wychodze z domu! czesto. ale w moze w zle miejsca. dziewczyno, ja bym tak chciala plakac, przynajmniej nie przejmowalabym sie innymi durnymi sprawami!

Gość zalamanie
nie chcialam sie zaochac ale serce zrobilo swoje... jutro wyjezdzam na dlugoo nie wiem jak ja dam rade nie mam sily na nic. nikomu nie zycze takiego stanu... kiedys jak tak mialam przyrzeklam sobie ze nigdy wiecej tak nie bedzie... to tak zajebiscie boli...

Gość otttttoooo
no i co a mnie wszystko omija tez mam juz dosc.

Gość otttttoooo
moze wszystko przez moj powsciagliwy charakter :) osoby jak ja nie maja porazajacej liczby znajomych, nie sa otwarci przy pierwszym kontakcie itp.

Gość despertakaaaa
:o:o

Gość jjjjkkk
ja tez chce sie zakochac, bardzo ! tesknic po nocach, płakać, tak jak to było, majac 15 lat a teraz, po 7 latach zapomnialam co to znaczy kochac albo zonaty, który mi sie podoba, albo ja nie potrafię pokochać

Gość Ada-zakochana
Moja droga! Rozumiem cie. Jestem zakochana ale przed poznaniem Mateusza nie byłam. Przysięgłam sobie że nigdy sie nie zakocham a sie zakochałam, jeśli chcesz sie zakochać to poczuj chemie do kogoś poczuj do niego bicie serca staraj się do niego lekko uśmiechać albo puścić oko:) Zobaczysz koleś zwróci na ciebie uwagę! potem zacznie sie pytać a ty bądź nie dostępna on sam będzie zazrdosny... Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na tym blogu;)