Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarlotta1976

Ty wywłoko

Polecane posty

Takimi słwoami mąż wczoraj podziękował mi za święta, za czysty dom, za miłą atmosferę jaka była. Niespodobało mi się to, że wczoraj chciał wyjść z kumplem na piwo. Powiedział że nie tylko ja jaestem ważna, i nie musi ze mną siedzeić non stop, że ma prawo wyjść sobie z domu.

Gość a czemu mu nie pozwoliłas
przeciez ty również mogłabyś wyjść z koleżanka? życie to nie tylko siedzenie w domu...ale od czasu do czasu każdemu należy sie odrobina azylu... faktem jednak jest,ze zastanawialabym się nad dalszym życiem z kims kto ma cie za " wywłokę " ....facet cię wogóle nie szanuje.

Gość swieta sa rodzinne
i w takie dni nie zostawia sie zony samej w domu i idzie na piwo z kumplem. Ja nie miala bym odwagi wyciagac kolezanki od stolu rodzinnego na piwo. Jasne ze nie polega na siedzeniu w domu ale rowniez mogli jechac do rodziny lub zaprosic rodzine jak i rowniez przyjaciol z reodzinami bo po to sa swieta. Na piwo mozna pojsc sobie w inny dzien. Wiec sama widziosz ze tego meza to nalezalo by juz pozegnac.

Gość nie zamierzam sie przemeczac
cholernie cie chyba szanuje:O wez sciere albo mopa i potraktuj go:O na pewno nie rycz, bo wtedy on poczuje, ze moze slowem cie zlamac. trzymaj sie i glowa do gory, faceci to podgatunek👄

Nie zgadzam się z tym, że faceci to podgatunek. Równie dobrze można by było powiedzieć o nas, kobietach, że jesteśmy zdzirami i zdradzającymi sukami. Autorko, dlaczego nie chciałaś się zgodzić na to, by wyszedł z kumplami? Każde z Was powinno mieć również swoje życie, swoje sprawy i swoich znajomych. Daj mu oddychać, inaczej zerwie się z Twojej smyczy i ucieknie.