wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 hej :) zapraszam wszystkich chetnych do walki z kg :P z doswiadczenia wiem ze razem łatwiej.. bo sama schudlam dzieki takim topicom :) planuje diete 1000 cal bo wiem ze jest efektowna.. i bez jojo :) schudlam na niej kiedys 10 kg i waga dalej sie utrzymuje :) obecnie waze 72 kg :( mam nadzieje ze tym razem znowu sie uda :) zapraszam ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Hej :) Bardzo chętnie się dołączę - Też jestem na 1000 kcl Do tego dolanczam od dzis wieczorne bieganie i hula hop :) Mam nadzieję, że beda jakieś efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Anielica z piekła rodem witam :) co do biegania to tez codziennie biegam.. i sa efekty :) teraz planuje jeszcze jakies brzuszki robic :) a oprocz tego raz w tyg chodze na aerobik ;) moze powiesz cos wiecej o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 wytrwała --> a co myślisz o tych ćwiczeniach weidera? Własnie tak sobie je przegladam i wydaja sie byc ok. Mam 165cm i waze 65kg wprawdzie nie wygladam az tak grubo, ale zle sie czuje z ta waga. Chcialabym wrocic do wagi z przed 2 lat - 56kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 mysle ze jak ktos jest systematyczny to dobre sa :) stosowalam je kiedys... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Po jakim czasie widac bylo jakies efekty? U mnie z ta systematycznoscia to roznie jest.. jakos ciezko mi sie zmotywowac :) Musze dostac porzadnego kopa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamcia8888888 Napisano Kwiecień 14, 2009 Witam Panie;-] chętnie się przyłącze chociaz na dietce jestem juz od tygodnia, chodze 2 razy w tygodniu na aerobiek;-] oprocz tego od jutra synka bede wozic do babci przed praca rowerem czyli 5 km w obie strony, wcieram rozne kremy, zaczełam uwazac co jem, dodatkow stosuje Zelixa 15 , przy wzrosice 165 wazyłam 103 kg z tym ze nie wygladam az tak zle wszyscy dawali mi ok 85 jestem grubokoscista.....teraz po ok 1,5 tyg diety ciwczen wyrzeczen waze 99kg, mam sklonnosci do tycia od dawna po porodzie mi tym bardziej zostalo;-[ i sie zaniedbalam zle mi bylo samej ze soba i postanowilam ze dosc.......boje sie ze nie podołam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 witaj Kamcia :) podolasz :) razem wszystkie damy rade... :) najwazniejsza jest mobilizacja :) a jaka diete stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Hej Kamcia... na pewno damy rade :) Bedziemy sie wspierac! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 czesc dziewczyny! ja tez ja tez!! nawet pomyslam zeby zalozyc dzis temat, ale widze, ze juz jest nie wiem czy bede na diecie 1000 bo jakos nie mam cierpliwosci do zapisywania i zliczania kalorii, ale bede jesc madze - czesto, mało i zdrowo. mam wieeeeelki zamiar cwiczyc czy 10 kg na 4 miesiace to jest ok? nie mam na razie wagi, ale kupie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamcia8888888 Napisano Kwiecień 14, 2009 ogolnie to ograniczylam jedzenie zero słodyczy chleba ziemniakow, nie jadam po 18 pije 1,5 l wody +czer herbata i zielona+ kakwkaa;-], starm sie jesc mało ale racjonlanie mysle ze jest to mniej niz 1000 aleni nie jestem absolutnie głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga D. Napisano Kwiecień 14, 2009 Cześć:) Chciałabym się do Was przyłączyć. Święta się skończyły, więc chyba łatwiej będzie wytrwać w postanowieniach... przynajmniej mam taką nadzieję. Odchudzam się już po raz ostatni, bo niestety zawsze wracam do dawnej wagi albo chudnę 3 kg i waga stoi w miejscu przez miesiąc - ja się zniechęcam i te 3 kg wracają.. i tak w kółko... a do zrzucenia mam bardzo dużo:(( ważę 81 kg przy wzroście 167 cm:(((( Zamierzam jeść mniej i prawie wyeliminować słodycze - prawie, bo jeśli będę chciała całkowicie z nich zrezygnować to z pewnością nie dam rady:/ a tak w sob. lub niedz. /1 raz w tyg./ pozwolę sobie coś małego np. kawałek ciasta albo cukierek. Poza tym 20 minut dziennie aerobiku. Zaczynam od dziś. O odchudzaniu wiem chyba wszystko - w teorii:/ dietetyk powiedział mi, że mogłabym sama zostać dietetykiem;)) ale co z tego skoro praktyka u mnie strasznie kuleje;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Ja tez z bolem serca zrezygnowalam ze slodyczy i ulubionej coli... :) No, ale nie ma nic za darmo. Kamcia a jak wyglada Twoj brzuszek po dziecku? Pytam, bo moj jest dosc miekki.. nie wiem czym go smarowac zeby skora byla jedrniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 witam nowe kolezanki :) ciesz sie coraz wiecej nas tutaj bo razem damy rade :) ja tez mniej wiecej 1000 cal bo tak dokladnie tez nie chce mi sie liczyc... ale wazne zeby jesc malo i zdrowo :) nie jem ziemniakow.. chleb tylko ciemny.. chociaz i tak postaram sie go wyeliminowac :) malcza czarna mysle ze te 10 kg jest bardzo ok :P i nawet szybciej kg poleca :) jesli sie zmobilizujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Hej dziewczyny:* Chetnie sie do was przylacze bo musze zrzucic z siebie to co przytylam w ostatnie kilka miesiecy:( nie jestem z siebie zadowolona:( Tez chce ograniczyc slodzycze, cole i fast-foody bo to moj najwiekszy problem tak jak ciagle podjadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamcia8888888 Napisano Kwiecień 14, 2009 moj brzuch po ciazy to taka nie naciagnieta sflaczla skora, ale odkad stosuje piling z kay pobudzam skore i cw widze juz zmiany nie zwisa mi skora a juz w dotyku tez jest inna, duzo ja masuje(3 razy w tyg) chce miec plaski brzuszek i elastyczny;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 piling z kawy? Musze sprobowac.. tez bym chciala miec palski i jedrny brzuszke... to moje marzenie :) A w ktorych partiach ciala zbiera Wam sie najwiecej tluszczyku? U mnie masakra z udami i biodrami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 Kamcia - co do nie jedzenia po 18, słuchaj o ktorej chodzisz spac? bo nie wiem czy wiesz ale jeszcze na 2 - 1,5 h przed snem trzeba cos zjesc, najlepiej owoc lub warzywo boo pozniej do pierwszego posiłku rano to bardzo duzo zasu i organizm zamiast spalac bedzie magazynował to co zjesz o 18 wiec pozniej lepiej jeszcze cos na ruszt wrzucic zeby brzusio mial nad czy pracowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamcia8888888 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja nie mam wciecia w tali;-[ i mam grube podudzie;-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 tez stosowalam go :) swietna sprawa :) ja mam najwiekszy problem z brzuchemm :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 No to tym bardziej musze go wyprobowac, skoro mowicie, ze takie efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lindadada Napisano Kwiecień 14, 2009 a co daje hulahop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 wytrwała - mowisz ze szybciej schudne te 10 kg?? serio nie no własnie ja myslalam ze 10 kg w 4 miesiace bez diety głodowki to nie da sie. postanowilam kupic czerwona herbate ale nie w supermarkecie tylko w jakims sklepie specjalistycznym taka wiecie w prasowanych kostkach. nie mam ciagot do słodyczy dostalam własnie od kroliczka wiiiielka skrzynke piernikow i jakos tak - nooo lubie pierniki bardzo - ale mnie nie ciagnie, najgorzej mam z tym ze moj narzeczony to zarłok na nogach i ciagle mnie na cos skusi!! ale bede TWARDA! nie dam mu sie! hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 lindada hula hop poprawi Ci talie i biodra, jesli masz na nich zbedny tluszczyk :) Ale hula hop musi byc ciezke, wtedy efekty sa lepsze. Ja do swojego wsypalam kilo ryzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreducha Napisano Kwiecień 14, 2009 moge sie dolaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 wlasnie mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Pewnie, że można! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 a no i ze mna jest tak! jestem bardzo niska - 152 cm waze bardzo duzo - 58 kg zdaje spbie sprawe ze jestem baaardzo drobnej kosci a reszta to tłuszcz moje problemowe partie to przede wszystkim - TYŁEK - jest wielki i wypiety, co za tym idzie biodra, mam rowno 100 w biodrach ;( a poniewaz jestem niskopienna to mam krociutkie nogi wiec ta objetosc z biodernie ma wystarczaaco duzo miejsca na rozbieg zeby ,ładnie zejsc do kolan, wiec mam strasznie grube uda ;( łydki sa normalne, ale te uda!! na szczescie mam wciecie w talii ale co z tego skoro mam taaaaaaki zad! mam hulahopa i chyba go odkurze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreducha Napisano Kwiecień 14, 2009 to ja sie dolaczam! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja mam pytanie co do hula hop bo ja tym krecic nie potrafie:( jak wy to robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach