Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana18

bezpłodność czy choroba?

Polecane posty

Gość ana18

Hej amma 16 lat ale mój problem jest neitypowy. Doświadczyłam pieszczot okolic intymnych, ale nigdy nic wiecej ponieważ do stosunku ani styczności z mojego chlopaka członkiem nie miałam. Więc w ciązy nie jestem. W grudniu mój okres spóźnił się dwa tygodnie, w styczniu tydzien a wlutym wogole nie dostałam ale byłam u ginekologa i dał mi tabletki i dostałam w marcu termin nastepnej powinnam miec 6 kwietnia jednak do dzis nie ma. czy moge być bezpłodna??? i czy znów zgłośić sie do ginekologa, bo nie chce za bardzo... prosze o rade

Gość Dziewczyna nauki
na 99% ani jedno ani drugie :) masz 16 lat więc to mogą być zwykłe zaburzenia hormonalne a co polecam gorącą kompiel :) a w jakim wieku dostałaś okres bo to też ważne.

Gość Dziewczyna nauki
moge sie załozyć że twój problem miało 60% jak nie więcej dziewczyn w tym ja, nawet u regularnie miesiączkującej kobiety okres może sie nie pojawić w którymś z miesiąców, jeśli chcesz jednak upewnić sie że wszystko gra to możesz iść do ginekologa ale jak mówiłam ten problem ma baardzo dużo dziewczyn...

Gość Dziewczyna nauki
jesli miesiączkujesz dopiero 1,5 - 2 lata i zawsze odbywało sie to regularnie to własnie po 1,5 - 2 latach zdaża sie że okres sie nie pojawia, spóźnia sie ale po 2- 3 miesiącach wraca znowu wszystko do normy i nie pytaj sie dlaczego tak jest, bo nie wiem :) tak po prostu jest, jeśli jednak miesiączkujesz więcej niż 2 lata i do tej pory odbywało sie to regularnie są to zwykłe zmiany hormolance całkowicie naturalne i pieszczoty z chłopakiem moim zdaniem nie miały na to absolutnie rzadnego wpływu.

Gość Dziewczyna nauki
troche sie nagadałam ale mam nadzieje że pomogłam :D