Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga aGa Aga aGa

Problem z kartą MicroSD

Polecane posty

Gość Aga aGa Aga aGa

Hej.Na początku Witam WAs. Mam problem z kartą MicroSD pewnego dnia (karta zawsze działalaw telefonie) wyjęłam ją z telefonu i włozyłam do adaptera i do komputera by nagrac na nia muzyki trochę...I wkładam do czytnika w komipe i ...karta nie jest odczytywana.Wyjęłam więc ją i włożyłam jeszce raz...Znowu nici!No to wkładam do telefonu-tu też nie odczytuje,a wcześniej odczytywało.Do dziś nie chce mi jigdzie odczytać,nie wiem o co chodzi.Karta była dołączona do Plusfona(na telefon mam jeszce gwarancję) Co robić?Zanieść do plusa?Ale ja chce odzyskać dane z karty :( są dla mnie ważne...Nie wiem co robić,.Zaznaczę że jak wkładam czytnik to na chwilę ikona karty mruugnie ale tylko na chwilkę a nic potem bnie odczytuje...Pomocy

Gość
koorwa mam to samo karty nie moge odczytać z telefonu kupie kabel usb do kompa moze pomoze

Gość Aga aGa Aga aGa
Pomóżcie :(

Gość Aga aGa Aga aGa
Halo!!

Gość Emkacf
Kupić nową kartę...są tanie

Gość doktorek gregorek
Danych nie odzyskasz, chyba ze mialas tam wazne dane i masz pare tysiecy zł na uslugi firmy ontrack :P

Gość Finka uioy
ja mam Samsunga d900i, kupiłam kartę Kingstona 1gb. przez miesiąc działała ok, ale gdy przełożyłam ją na jeden dzień do telefonu kolegi (też samsung), to po powrocie na swoje miejsce nie mogłam w nią wejść. telefon ją wykrywał, ale nie mogłam się dostać, nic odczytać. tak samo jeśli podłączyłam pod komputer. nic tu chyba nie pomoże. kup nową. ja tak zrobiłam