Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mas111

Byłam kochanką

Polecane posty

Gość no tak to jest
ten facet to zasrany egoista, wciągnął w takie bagno dziecko jeszcze, co za debil, oj dłuuuuuuo pocierpisz, nie mówię tego z nienawiści ale z doświadczenia.

Gość a Ty co się tak czepiasz ząbal
Przychodzi małolata do kochanka: - Kochasz mnie? - Tak kocham, przecież wiesz. - Rozwiedziesz się dla mnie? (ależ koleżanki zzielenieją z zazdrości, on mnie tak kocha..❤️ ) -Tak, oczywiście (powiem wszystko byle wyruchać dzisiaj) - Nie, nie rób tego. Zakazuję Ci, zaliż tak nie może być (rodzice mnie wywalą z domu, poza tym jaja mu siwieją). - Dla Ciebie się poświecę (uff, upiekło mi się) - Nasza miłość jest piękna. - Tak jest... (jak się spuszczam... a tak z innej beczki, co dzisiaj stara robi na obiad?)

Gość a jaaa2003
Tez byłam kochanka. Miałam 19 lat jak go poznałam, teraz mam prawie 33 i mam sentyment do Niego. Trwało to kilka lat i byłam zakochana. Teraz gdyby zadzwonil to bym sie z Nim spotkala, chociaz mam meza i dziecko.

Gość mas111
a jaaa2003 załamałaś mnie. Ja marzę zeby któregoś dnia przejść obok niego obojętnie i powiedzieć zwyczajnie cześć facetowi który był kiedyś dla mnie bardzo ważny. A w Twoim przypadku mineło kilkanaście lat i Ty wciąż masz do niego słabość.

Gość a Ty co się tak czepiasz ząbal
A nie wystarczy ci świadomość, że cię okłamywał i jest nic nie wartym skurwysynem?

Gość mas111
Nie wiem czy istnieje coś takiego co mogłoby sprawić, że szczerze powiem nienawidze faceta!

Gość autorko w 100
mas zobaczysz ze ci to minie. zobaczysz ze będzie tak jak piszesz. przejdziesz obok niego i twoje serce już się nie ruszy. sentyment zawsze zostaje. jak po każdym innym ważnym w twoim życiu człowieku. nie przejmuj się. staraj się żyć normalnie, znajdź sobie faceta ktory cię pokocha;)

zaczelasie z nim spotykac jak mialas 16 lat!! o zgrozo :O :O i to jeszcze z facetem starszym o 20 lat, ktory ma nie tylko zone, ale i dziecko. On zabral ci ta dziewczeca niewinnosc, radosc i w ciagu 2 lat zrobil z ciebie stara babe. Krotko mowiac to dla twojej mlodej psychiki duza krzywda, bo on to wszytsko w zyciu przerobil, a tobie to odebral, bo nigdy nie mogl ci dac tego, co tak bardzo pragniesz, tej PRAWDZIWEJ milosci, dwojga WOLNYCH ludzi bez zobowiazan :O smutne to

Gość triple zero
czyli miałaś 16 lat kiedy zaczął cie posuwac 20 lat starszy facet ? na miejscu twoich starych zabiłbym tego faceta

Gość a jaaa2003
Dawno Go nie widzialam ale do zawsze do tej pory na Jego widok walilo mi serce i trzesły rece. Mogłabym tez juz przejsc obojetnie ale gdyby mialo dojsc do spotkania, to bym sie zgodzila.

Gość lala_girl3112
same slowa krytyki.. a ja Cie rozumiem.. serce nie sluga..

Gość Viceroy light
Zawsze się znajdą takie mentalne kurwiszcza jak ta żal_coś_tam i ta druga rozdarta \"święta\", gotowe wszystko zohydzic i podniecające się ilością epitetów wklejoną w jedno zdanie. Ilośc epitetów znacznie przewyższa jakosc samej treści, no ale czymś trzeba zapełnic miejsce. Jakaś durnowata pusta pała nawet dorobiła życiorys narzeczonemu jednej z tych dziewczyn.... A znana jest prawda, że ten, co najgłośniej krzyczy i potępia innych, ma najwięcej na sumieniu:-)

Gość rozwala mnie
serce nie sluga No a co wy to rozumu nie uzywacie?

Gość akurat ja mam bardzo mało na
sumieniu, a ten życiorys to durna pało tylko przykład. Zapewne, będąc durną pałą nie jesteś w stanie tego pojąć. A Ty zapewne nie krzyczysz, bo przeżyłaś to samo? :o Daj sobie spokój, najgorsi są Ci, którzy tolerancję mylą z akceptacją.

Gość mas111
Wszyscy którzy tutaj piszą mają swoje racje i w porzadku rozumiem zwłaszcza te żony,które są zdradzane. Ale nie rozumiem tego, że jego żona w ogóle nie zareagowała dowiedziała sie, ze facet ja zdradza on pewnie sie wyparł i po dwóch tygodniach pojechali sobie nad morze jak szczęśliwa rodzinka po prostu jest o dla mnie nie pojęte. A wszystkie wasze słowa typu kurwa itd nie powinny paść ponieważ kurwa to kobieta, która sypia z wieloma facetami nie czując do nich kompletnie nic po prostu rozrywka i tyle natomiast ja kochałam i kocham faceta z którym przeżyłam prawie dwa lata w strachu, zaszczuta, nie wychodzac ze znajomymi ponieważ był zazdrosy o kazdego mojego kolege... Mimo, że wielu mówi: dziewczyno kochałaś potwora, facet jest nie dojrzały emocjonalnie itp to ja po prostu Kocham Go jak nikogo na świecie!

Gość takajedna.
"...Ale nie rozumiem tego, że jego żona w ogóle nie zareagowała dowiedziała sie, ze facet ja zdradza on pewnie sie wyparł i po dwóch tygodniach pojechali sobie nad morze jak szczęśliwa rodzinka po prostu jest o dla mnie nie pojęte..." Nic o ich małżeństwie nie wiesz, więc nie oceniaj tej kobiety, bo Ty najmniejsze masz do tego prawo!! A może właśnie po to wyjechali żeby z dala od wszystkiego i wszystkich na neutralnym gruncie przemyśleć, przedyskutować i podjąć jakąś decyzję? Przecież mają dwoje dzieci, to nie była łatwa sprawa dla tej kobiety. Co zrobić? Unieść się honorem i odejść czy może próbować ratować rodzinę dla dzieci a może ta żona po prostu kocha tego gnoja? Nic o niej nie wiesz i o ich życiu!!

Gość mas111
Znam jego żone, znam jego i doskonale wiem co dzieje sie w ich małżeństwie i że żyjąjak pies z kotem. A to, że go kocha oczywiście tłumaczy ją całkowicie bo jest tak samo głupia i naiwna jak JA!