Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieski szczekaja karawana jedz

Pytanie.. czy z tego cos moze wyjsc??

Polecane posty

Witam.. poznałem niedawno kobiete przez internet a dokładnie przez NK, także dobrze wiemy jak wyglądamy i zarówno ja jej jak i ona mi podoba sie z fotek. Rozmawialismy juz pare razy na gg.. i to takie wiecie, poznawe rozmowy:) np do 3 w nocy i naprawde fajnie nam sie gada, polubilismy sie nawzajem, czasami lubimy jakiegos erotyka w temat zarzucic, typu.. fajnie by bylo teraz być przy sobie i sie piescic:) ale.. ona ma 28 lat a ja 20:) i co wiecej.. ona siedzi w Londynie a ja w kraju, w wakacje ma wrócic do Polski wiec wstepnie jestesmy umowieni na jakies spotkanie... i teraz mam do Was pytanie, jak myslicie.. czy w ogole z tego co kolwiek moze byc:)?? zwiazek/czysty sex/ czy raczej z gory jestem skazany na porazke z ta kobieta?:) pozdrawiam

Gość Rock AND ROLLL
Ciezka sprawa.. wszystko okaze sie w realu, acz kolwiek watpie aby cos z tego wyszlo.. za duza roznica wiekowa, no i kilometry ktore was dziela:) mimo wszystko zycze powodzenia

pieknie by bylo:) ona jest taka slodka

Gość Pieski szczekaja karawana
chyba zartujesz, zaraz wszyscy 'prawilni' z tego forum zaczeli by cos do niej pisac.. musisz mi wierzyc na slowo, jest cudowna:) cialko, twarz, usmiech.. kobieta jak marzenie