Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa allegrowiczka

pytanie do allegrowiczów

Polecane posty

Gość nowa allegrowiczka

niedawno zaczełam korzystac z allegro. sprzedałam 3 pary spodni , wszystkie wysłałam poleconymi tak jak było umówione z kupującymi - problem w tym że jedne nie dotarły. co się w takiej sytuacji robi? czy mam zwrócić tej dziewczynie pieniądze? czy składać reklamacje na poczcie a do tego czasu nic nie robić? pomóżcie

Gość mam potwierdzenie
składać reklamacje na poczcie

Gość nowa allegrowiczka
a orientujecie sie jak długo poczta moze rozpatrywac taka reklamację? nie chodzi mi o info ze strony poczty bo wiadomo ile to ma wspolnego z prawda tylko o wasze realne doswiadczenia

Gość samaEwusia-lat44
masz z poczty pokwitowanie ze wysylalas paczke,wiec w zadnym razie nie oddawaj pieniedzy,to wina poczty,zglos sie na poczte i niech oni poszukuja,ty jestes w porzadku.

Gość janko muzynak na bank
a pokaz linka z Twoimi spodniami :)

Nie oddawaj kasy!! To wina poczty! Zgłoś reklamację. W żadnym wypadku ty nie odpowiadasz za błędy poczty! A osoba, która kupuje na aukcjach internetowych powinna liczyć się z takim zdarzeniem.

Gość nowa allegrowiczka
kurcze, to w takim razie ide na poczte, bo juz chcialam proponowac oddanie kasy. tylko nie wiem jak tej osobie napisac ze nie zamierzam narazie oddawac kasy, jakos mi sie tak wydaje ze nie w porzadku bede. albo mi negatywa wystawi..no cóż zobaczymy co na poczcie mi powiedza

Gość StiVeQ
zgłoś sprawe na poczte poczekaj na ich reakcje. Bo może być tak że może ta osoba odebrała paczka a próbuje Cie naciągnąc... najlepiej iśc na poczte i wyjaśnić sprawe

musisz isc na poczte, najpierw zapytac sie co sie dzieje z paczk, a dopiero pozniej jesli nie beda wiedzieli, co sie z nia stalo, skladac reklamacje. dopiero byly swieta i w swieta zawsze wiecej jest przesylek i sa zawsze wieksze opoznienia niz zwykle i wyslij kupujacemu dowod nadania przesylki (tzn skan tego dowodu)