Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka07071

Ojciec bije mnie po twarzy...

Polecane posty

Gość Agnieszka07071

Mam tego naprawde dość, jestem załamana... kiedy byłąm mała mój ojciec zostawił mnie i moją mame. Gdy miałam 8 lat rodzice zeszli sie i po sprzeczce z dziadkami mama zostawiął mnie samą z nimi na rok i zamieszkała z ojcem. Po tym roku wrócili razem. nigdy nie czułam więzi z ojcem a od tego czasu straciłąm kontakt z mamą. Mój tata a raczej zupełnie prawie obcy mi mężczyzna nigdy nie okazał mi odrobiny miłości. Teraz kiedy mam 16 lat wiem już co jest dobre i co złe i rozumiem ze ON traktuje mnie przedmiotowo, szantażuje i wykorzystuje.Jego zachowanie nie jest widoczne niestety dla obcych ludzi ponieważ w towarzystwie udaje dobrego ojca. Ostatnio stwierdziłam ze nie pozwole sie poniżać i mówić do siepie per :,,jesteś popierdolona" ,,Zamknij ryj" ,,wypierdalaj" ,,jesteś głupia" , i zaczęłam mówić co mi na sercu leży. W takiej sytuacji ojciec sie wkurza i każe mi zamknąć ryj , ale ja nie pozwole traktować sie jak przedmiot i mówie dalej. Wtedy on bije mnie wielokrotnie po twarzy... Teraz siedze przed komputerem z opuchniętą i siną buzią. nie moge siedzieć cicho! Gdy tydzień temu byłam ciężko chora i prosiąłm zeby ze mną jechał do lekarza bo miałam wysoką gorączkę to powiedział ze mam ,,popierdalać rowerem" 10km:/ hmmmm nie wiem co mam zrobić on mnie wyniszcza psychicznie

Gość Agnieszka07071
nie. nie prowokacja... ale dobra napisze na niebieska linie tylko czekam na meila

Gość a jakie to wskazania
zadzwoń po policje.Nikt absolutnie nie ma prawa Cię bić..chlopak ,mąż a tym bardziej ojciec.

Gość Agnieszka07071
On twierdzi ze ma takie prawo, gdyż on też był bity. Ostatnio mi powiedzial ze pojedzie do szkoły i tam zrobi mi wstyd ze mnie bije... Naprawde on mnie męczy psychicznie... nie wiem czy policja coś zdziała bo komu uwierzą ? Mi czy mojemu ojcu który bedzie grał swoja role dobrego ojca?

Gość Agnieszka07071
Mama nie jest bez winy. Ona twierdzi ze to ja jestem nienormalna i chce mnie zabrać do psychiatry i twierdzi ze zasługuje na bicie. Już nawet niech mnie bije ale nie po twarzy, bo do szkoły nie bede tak chodzić.

Gość a jakie to wskazania
Piszesz że masz spuchnietą i siną twarz...no to jak mają Ci nie uwierzyc?????????????

Gość w takim razie
skoro masz slady pobicia idz na policje - powiedz co sie stalo , zrobia Ci obdukcje no i sprawa trafi do sądu . jestes niepelnoletnia wiec mozesz tez udac sie do opieki spolecznej - zrobia wywiad i odbiora twojemu tacie prawa rodzicielskie. napisalam ale cos mi sie wydaje ze to prowokacja .a gdzie jest twoja matka ? nie mozesz mieszkac u dziadkow lub u mamy ? twoja wypowiedz troche nie trzyma sie kupy.

Gość Agnieszka07071
Wiesz moją koleżanke również bije ojciec . nawet interweniowała policja. I wiesz co zrobili? Spisali dane i sobie pojechali .Jeszcze do tego mój tata ma szwagra na wysokim stanowisku w okolicznej policji i założę sie ze to ja na tym wyjdę źle. Mam nadzieje ze pojade do tego psychologa i on im wytłumaczy ze jedyną osobą nienormalną w rodzinie test ten tyran...

Gość Agnieszka07071
Mama jest.. Mieszkamy u dziadka . Ona nie interweniuje ..Nie bije nie pomaga... dziadek jest schorowany. Nikogo innego nie mam...

Gość Agnieszka07071
Bo sytuacja jest dziwna..poprostu sie boje. Czy wy naprawde myslicie ze to cos da? Ja poprostu szukam rozwiązania zeby on sie zmienił... Nie tylko dla mnie ale i dla mojej siostry i matki...

Gość wspolczujeeee
dziewczyno nie pozwól sobie na bicie i takie traktowanie, jeżeli to prawda, wiesz co, dla mnie ta twoja matka to nie matka, jak może pozwolić na traktowanie ciebie.

Gość konik510
Nie prezjmuj się , nie jesteś sama w takiej sytuacji ...Ja mam 14 lat i jestem w podobnej sytuacji , ale moi rodzice sie nie rozwiedli w przeszlosci tylko zaczelo sie to 3 lata temu ... ojciec zaczal mnie ponizac psychicznie , i bij mnie pasem ... ale to bylo sredniowiecze ... teraz dostaje po twarzy wielokrotnie i jestem wyzywany od : ciot, mamlasów mamuni , pizd ..i inaczej , nieraz strach sie go zapytac czy moge wyjsc , na dwor bo najprawdopodobniej powie zebym pokazal zeszyty a to wiąże sie z niezła awantura ... poniewaz czepia sie wszystkiego , to ze daty nie napisalem czy tez tematu nie podkreslilem ... ale staram sie z tym zyc , dzisiaj bylo rozdanie swiadectw oceny mam dobre , teraz mialem srednia 4,01 ale wiem ze mojemu ojcu to nie wystarzczy i tylko czekam az wroci

Gość 2 face
Niestety tak samo jak i mnie bije np. Dzisiaj tata po ciele zaczął mnie bić za to ,że złe oceny i świadectwo jest na zgięte na pół, wszystko co go wkurza na mnie emocje rozwiązuje :( muszę z tym żyć jakoś

Gość abraja
jak sobie pozwoliłas tak masz zadzwon na policje albo nejlepiej pójdz zaraz po pobiciu nikt nie ma prawa cie udrzyc i nie bój sie bo jesli nie przelamiesz strachu to ojciec moze zobic ci o wele cos gorszego niz tylko bicie czas zacząć dzialać

Gość bart19
siemka. jak cie uderzy to udaj ze zemdlalas, jak sie wystraszy to zadzwoni po pogotowie, potem udawaj ze masz mdlosci zawroty glowy, mozesz cos jeszcze wymyslic, nawet mozesz udawac ze masz napady jakies, ujebiesz go na calej dlugosci, wtedy policja napewno sie zorientuje, to jest najlepszy sposob na wszytsko, latwo kogos ujebac tym sposobem :D:D:D nawet na ulicy jak ktos cie uderzy albo nawet zaatakuje wsrod ludzi , zeby to widzieli tez mozesz to zorbic .

Gość kumpela tak zrobiła i jest ok
koles powyzej dobrze napisał, jak ci piznie upadanij na ziemi i udawaj ze zemdlałas, przyjedzie pogotowie i pierwsze co zapyta to czy ktos cie pobił, powiedz prawde, ojcice dostanie zawiasy za pobicie ( wiem lipa ) ale beidze chodził na oriencie, jak piznie cie drogi raz to pojdzie siedziec (rownei dobrze mzoeszp oweidziec ze sama se cos zrobisz i powiesz ze to on bo kto uwiezy skazanemu :). powiedz mu jak sa traktowani w kryminale ludzie znecajacy sie nad rodzina czy kobietami, ( mało lepiej jak pedofile )

Gość Załamana Ciocia 18
Najlepiej porozmawiaj z babcią ,lub dziadkiem o tym..może porozmawiają z Twoim ojcem..i skończy się agresja..

Gość niewaznenikt
ja rowniez zostalam pobita i to dzis w dzien wigili. tylko dlatego ze powiedzialam siostrze ze zejde jej pomóc za 10 minut bo koncze film ogladac. na rękach mam takie siniaki , krew mi leciała. jestem od ponad godziny roztrzęsiona. nie wiem dlaczego moj ojciec tak zageagował że mnie tak pobił. Mam 16 lat a mimo tego pobił mnie.. wczesniej w dziecinstwie mnie bił.potem mu przeszło . poprostu jak do mnie podszedl i zaczal krzyczec i bic byłam w tak ciezkim szoku .. nigdy bym sie nie spodziewala .. ze za nic zostane tak pobita. postanowilam nie wychodzic z pokoju , nie spedze wigili udajac ze nic sie nie stało , nie wyjde do rodziny z całymi sinymi rękoma. boli strasznie , nigdy nie zostalam az tak pobita , trudno trzeba zyc dalej , a ojca nienawidze juz mu to kiedys uświadomiłam. naprawdę, nienawidze.

Gość Gajowy
To jest nie normaalne ja tak naszczęście nie mam ale idż na policje albo do psychologa szkolnego i wszyscy inni z takimi przypadkami współczuje:/

Gość BooyakaZabijaka
Weź nóż i dalej wiesz co zrobić.... Nieeee... to by było głupie.... Jeśli masz ślad to ja na twoim miejscu już nawet tym rowerem jechał na policję.... Zależy czy mieszkasz w mieście czy na wsi.... Jeśli w mieście i jeśli masz normalnego ojca to jest nie dopuszczalne... A jeśli mieszkasz na wsi lub w mieście i masz ojca ze wsi to nie dasz rady wygrać z frajerem :(...

Gość filutmatik
Ja powiem tyle mnie tata lub mama bije czasami tata mni zawsze broni zeby mnie mama nie bila a czasami jest na odwrót w szkole czasami starsi sie ze mnie śmieją ale teraz jest ok ja mam 10lat i powiem tyle bo czytalem duzo na forach itp. i jak rodzice bede cie bic caly czas to potem mozna byc chorym psychicznie

Gość mordoooor
mordoooor

Gość gość
Nie jesteś sama :'( ja mam 22 lata i jestem bita przez ojca :'( i wiem co przechodzisz :'(