Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjkkdkkdkkkdkdkdkdkdkdkdkd

WCZORAJ KUZYNKA SKRYTYKOWAŁA MNIE ZE MAM NIEFARBOWANE WŁOSY!!MASAKRA!!!!

Polecane posty

PRZYJECHALA Z POZNANIA I STWIERDZILA ZE POWINNA MZAFARBOWAC WŁOSY BO JAK MOZNA MIEC NATURALNE ?POCZULAM SIE JAK WIESNIARA I SZARA MYSZ BO FAKTYCZNIE NIE FARBOWALAM N IGDY..I M AM NATURALNY CIEMNY BLOND ALE TAKIE MIODOWY BARDZIEJ..

Gość janko muzynak na bank
ale masz problem - teraz nie sa modne farbowane- poza tym znam bardzo duzo kobiet niefarbujących włosy w przedziale wiekowym od 20 do 34 lat ....

DZIEKI ALE POCZULAM SIE masakrycznie zle bo powiedziala to przy calej rodzinie patrzac z [pogardą na mnie..zmuszlala mnie ze powinnam sobie jakis kolor zrobic itd,,ona ma zafarbowane na mocno czarne ,..

Gość hania1234
z jednej strony miala racje. oczywiscie nie powinna Ci zwracac w ogóle uwagi bo to nie jej sprawa jakie masz wlosy, ale prawdą jest to ze niewiele kobiet moze poszczycić się ładnym naturalnym kolorem. wiekszosc ma wlasnie takie ciemne, mysie blondy, brązy bez wyrazu - wtedy nawet jak buzia ładna czegoś brakuje całości.. zachęcam do wizyty u fryzjera ;)

Gość niektórzy myślą
niektórzy myślą,że jak się przefarbują to tylko ich kolor jest najpiękniejszy . Nie słuchaj kuzynki,jeśli tobie twoje włosy się podobają. Najważniejsze żebyś ty czuła się w nich dobrze . Mogłaś ją zgasić ,że ona powinna rozjaśnić,bo wygląda jak z rodziny Adamsów.

Gość lepsze niefarbowane
niz odrosty na kilkanascie cm jak niektore maja O_o

Gość załamanie nerwoweee
ludzie, przecież na kilomert widac , że to prowokacja!

Gość jfxsx
oooo tez mam taka znajoma co to sie mnie keidys spytala dlaczego nie farbuje wlosow :D moze mi zazdroscila bo ona od farbowania ma cienkie,popalone i ogolnie fatalne wlosy (nie mowiac ze zbyt piekan to ona nie jest:P)

Gość dzejn
ja mam farbowane ( od wielu lat farbuje) ale bardzo zadbane i ladne wlosy. mowy nie ma o popalonych koncowkach czy zniszczonych wlosach. stosuje dobre dla moich wlosow farby i kosmetyki. a farbuje bo mi sie moj naturalny kolor nie podoba. i tyle. jesli by mi sie podobal to nie siegnelabym po farbe. wiec nie wiem autorko czym sie przejmujesz- jesli tobie sie twoj kolor podoba to nie sluchaj pustej kuzynki :P

Gość piiiiiiiiib
ale z niej pipa, nie farbuj i olej jej głupote!