Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola444

seks i okres

Polecane posty

Gość ola444

która z was już próbowała seksu podczas okresu?

Gość Basiucha
Ja próbowałam nawet dzis he he . Niby jest fajnie ale swiadomosc krwi wszedzie jest... Wszystko zalezy tez od faceta czy tego chce -jezeli on tego chce to w sumie jest normalnie jak zawsze tylko troszke ostrozniejsze pozycje

Gość sarannnnnnnnnn
ja tez probowałam seksu podczas okresu i to wielokrotnie powiem tak nie widziałam zadnej roznicy mniedzy normalnymm seksem a seksem podczas okresu tylko tyle ze jest duzo krwi hihihih:)))))jak masz jakies pytanie to zadawaj smiało postaram sie odpowiedziec:)))))

Gość ola444
jest to niebezpieczne?

Gość sarannnnnnnnnn
wiesz co słyszlam ze jest to niebezpieczne poniewaz krew moze dostac sie wyzej mam na mysli to jak partner posuwa to dalej

Gość niespokojna 0000007
ja probowalam wielokrotnie ;) ale jak mialam slabe krwawienie... czyli albo na poczatku, albo pod koniec... ale dla mnie bez roznicy, raczej swiadomosc tego faktu przeszkadza najbardziej ;) ale jak to powiedzial moj mezczyzna, dobry zeglarz przeplynie tez morze czerwone ;D

My próbowaliśmy tego wiele razy i ja osobiście nie widzę i nie odczuwam różnicy, z tym, że łóżko raczej odpada, bo zdarzyło nam się zabrudzić.

Gość Basiucha
łóżko odpada ? No przestań dla tej chwili przyjemności mozna zmienic potem posciel :-)

Gość ola444
czy po tym może opóźniać się potem okres?