Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlonnn

Uczucia do eks

Polecane posty

Gość marlonnn

Co czujecie do swoich eks, jeśli ich nie kochacie? Obchodzą was w ogóle? Po co utrzymujecie z nimi kontakt jeśli z góry im mówicie, że nigdy nie będziecie razem?

Gość tradycjonalistka
,,na co komu dziś wczorajsza miłość?"itd

Gość ex to ex
nie czujemy do nich nic nie myślimy o nich nie obchodzą na w ogóle niech spadają !!!

Gość marlonnn
Bo jestem w takiej sytuacji, że rozstałem się z kobietą.. Powiedziała mi, że NIGDY nie będziemy razem. Poniżałem się, błagałem, prosiłem ale nic.. Ona ma innego i twierdzi, że to ten właściwy.. Chce ze mną utrzymywać "koleżeńskie" stosunki. Ale ja pytam po co? Jak kobiety na to patrzą?

chłopie identyczna sytuacja i u mnie - i wiesz co ja na to -EKSOM MÓWIMY NIE - wiem jak to jest błagac poniżać się itp. ale pomyśl mozesz teraz spotkać inną, która doceni Cię takim jaki jesteś, poczuj ten dreszcz tajemnicy kim będzie ta nowa;) i nie myśl o ex i nie utrzymuj z nią rzadnych kontaktów po co masz sobie serce dalej ranić - ona Ci mówi zyć pokoleżeńsku zeby się usprawiedliwić, kapujesz to nie ja jestem ta zła - olej ją i tyle - trudne to ale nie niemożliwe, ja mam gorzej bo ex co tydzień widuję;/

Gość marlonnn
To ja z nią zerwałem.. nie widziałem w tym sensu.. niestety potem zrozumiałem, jaki błąd popełniłem.. Ale wtedy było już za późno.. Bo pojawił się ten drugi, z którym ona teraz chce sobie ułożyć życie. Chcę żeby była szczęśliwa. Powiedziała, że będzie jeśli się od niej nie odwróce.. Nie wiem już sam co o tym myśleć.

Gość marlonnn
Jak wygląda kobiecy punkt widzenia? :/

a to klops - bo mnei to panna zostawiła:P cóz może ktoś kto miał podobne doświadczenia Ci pomoże - ja tam trzymam sie zasady eksom mówimy nie;)

Gość dziewczynaaaaaaaa
Mam wrażenie, że ona nie wie czy chce Ciebie czy tamtego . Gdyby mój eks tak mi zasugerował to.........starałabym się o powrót dopóki nie są zaobrączkowani. Wszystko z umiarem, jeśli czujesz, że to jest ta to zadbaj o tę miłość zanim będzie za późno, pomimo że ona ma kogoś niekoniecznie jest szczęśliwa. Po co ci o koleżeństwie mówi ?

Gość marlonnn
Mówi, że nie potrafi tak po prostu zerwać kontaktu z kimś z kim była rok.. Nie chcę się od niej odwracać.. Przemyślałem to wszystko i powiedziałem jej, że nie mam nic przeciwko temu, by ułożyła sobie życie z tamtym facetem.. Jeśli jest przy nim szczęśliwa to dobrze..

Gość dziewczynaaaaaaaa
Czasem jak czytam forum zastanawiam sie ile ludzie maja lat. Pisza jak nastolatkowie o milosciach, zawiedzionych nadziejach, a wszystko na co szukamy odpowiedzi jest w nas. W tobie marlon jest odpowiedz na Twoje pytania. Lafirynda mowi nie eksom, ja nie mowie nie ani nie mowie tak. Wszystko w zyciu sie zmienia, im bardziej ktos stawia mocniejsze slowa tym trudniej sie wycofac. Mozesz wziac pod uwage wypowiedzi Lafiryndy (czytalam twoje wypowiedzi z vampire jak piszesz , zabawnie piszecie ;) ) albo moje. Ja nie mowie kategorycznego nie, nie mam kontaktu z eks z mojej woli, ale gdyby zaczal sie starac albo zasugerowal kolezenstwo , sprawdzilabym czy chce wrocic, bo nie ma innej na oku czy chce wrocic bo powaznie cos sie zmienilo w jego zyciu i chce byc razem, sugerujac kolezenstwo, a moze nie jest szczesliwy ze swoja obecna (akurat wiem ze nie ma takiej ale nie wazne , bo tu o Tobie jest :) ). Tez bym sprawdzila czy jest szczesliwy , bo choc nie mam z nim kontaktu, mam bardzo pozytywne nastawienie do niego. Za duzo jednak kosztowaloby mnie kontaktowanie sie z nim nerwow (bo bym sie ludzila nadzieja na bycie razem, tak moge sobie zyc spokojniej bez zludzen). Twoja dziewczyna moze jeszcze zyje czyms pozytywnym do ciebie , nie wiem czy kolezenstwem.

Utrzymywanie kontaktów z eks to tylko rozdrapywanie ran. Poza sytuacją kiedy rozstali się oboje i oboje doszli do wniosku, że do siebie nie pasują. Jednak nie miałam takie przypadku. Zawsze którejś, że stron zależało a drugiej już nie.

Gość marlonnn
W takim razie to ja będę rozdrapywać swoje rany bo ona ciągle daje mi do zrozumienia, że nic już do mnie nie czuje..

Gość na a ja wam powiem
Moj mąż kiedys był moim eks facetem, to ja go zostawilam dla innego i pewnie wszystko byłoby ok gdyby on nie znalazł sobie kogoś. Nie mogłam zniesć mysli, że moze z nia sie ozeni, kontrolowałam jakośc jego związkow i w koncu gdy uznałam że moze to jest poważny związek wrócilam do niego. Dziwne , ale prawdziwe. Jestesmy małżeństwem od 22 lat. myślę, że naprawdę sie kochamy, chociaż często prowokujemy , chyba to potrzeba pewnej adrenaliny i sprawdzanie bez przerwy swoich uczuc.

Gość agus*
wydaje mi sie ze to zalezy od tego kto zrywa...jezeli osoba "zrywajaca"to chyba nic nie czuje...

Ze mna zerwał mój eks,tak po prostu,bo coś sie skonczyło,bez kłotni i jakis zalów.Ja z nim utrzymywalam kontakt,bo chcialam,mialam nadzieje,że dzięki temu wrócimy do sibie bo będe blisko,nic z tego.Z czasem stwierdzilam,ze dłużej tak nie moge i powiedzialam mu o tym.Tak mu zależało na kontakcie ze mną,na wspólnych rozmowach,a nic nie zrobil,zeby ten kontakt utzrymac,nie próbowal nawet sie kontaktowac,obraza majestatu i tyle,że ja juz nie chce z nim rozmawiac.To jest trzymanie kogos na smyczy,ja nikogo nie mam,ty tez,ale jak będziesz miec ze mna kontakt,to jest szansa,zenikogo sobie nie znajdziesz i ja będe miał nad tobą władzę,tak to wygląda.Człowieku olej j%