Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Fotografia -- zapraszam wszystkich zaintersowanych dyskujsja

Polecane posty

Kocham fotografie, choc jestem typowa amatorka i nie mam niestety dobrego aparatu ale jakos sobie radze :) Przyroda jest w zasadzie głownym motywem moich zdjec Fascynuja mnie kwiaty, bujna roslinnosc, krajobrazy, zwierzeta, góry itd mam nadzieje ze znajda sie tutaj osoby ktore rowniez maja podobne zainteresowania

Gość Fan Lady Love
Ja też lubię :D Z tym że ostatnio głównie tematyką jest architektura :D

Ja też pstrykam...głównie przyrodę i zwierzęta. Do obróbki używam PhotoShopa. W styczniu wzięłam udział w konkursie fotograficznym i niedługo jest jego rozstrzygnięcie...ciekawe jak mi poszło...;)

Lady Love ja też od jakiegoś czasu amatorsko zajmuje się fotografią... czasem zdjęcia wychodzą naprawdę śliczne...;D Ostatnio moim natchnieniem były krople deszczu na szybie...;D A zdjęcia wrzucasz gdziesz, czy tak dla własnej satysfacji, jak ja?

zdjecia mam na fotosiku ;) w stopce jest link ;) dzisiaj dziewczyna mi napisala czy moze robie zdjecia osoba, bo chcialaby byc moja modelka, ale z moim aparatem to nie da rady :P

ja zbytnio zdjec nie obrabiam czasem tylko troche bardziej rozswietlam i dodaje wiecej cieni ;)

Gość Fan Lady Love
Lady Love jest piękna :-) :D

Ja też uwielbiam fotografować. Na początku były to zdjęcia zwykłych rzeczy, krajobrazów czy mojego psa. Teraz coraz częściej fotografuje ludzi (często robię fotki mojemu facetowi, siostrze, znajomym), podobno z niezłym skutkiem.

nie wyobrazam sobie zycia bez aparatu, wszedzie go ze soba zabieram i tylko szukam okazji zeby kogos czy cos 'cyknac" ;)

o to jak ja :) od niedawna mam wreszcie upragniona lustrzanke (chociaz chcialam nikona lub canona, ale ceny....) Sony. ahh jaka to przyjemnosc fotografii z ta pucha :) http://agnesst.deviantart.com/ zapraszam :)

Wspomniałaś, że nie masz dobrego aparatu...ale takie pytanie z mojej strony: czym aktualnie robisz fotki? Kompaktem czy lustrzanką? bo jakośc jest naprawdę świetna..;D

Gość manikaa
witam fotografki :) to ja się też pochwalę swoimi ;) http://neitherland.deviantart.com/ dzisiaj pogoda idealna do zdjęć; chyba jeszcze na chwilkę się przejdę z aparatem bo szkoda marnować takie ładne światło i ostatnie dni wolne po świętach ;)

Kodak EASYSHARE C713 to moj aparat, on jest na serio badziewny:/ trzeba sie niezle nameczyc zeby zrobic cos naprawde dobrze

wiesz...ja tez jade na zwykłych cyfrówkach, ale jakoś wychodzi..i czasem nawet dobrze...;D denerwuje mnie tylko słaby zoom u mnie, bo w żadnym z moich aparatów nie przekracza 4;/// i czasem to jest denerwujące..chciałam ostatnio zaserwowac sobie aparat z wyższej półki, ale nie wyszło, więc cieszę się tym co mam...;D ja używam głównie tych: OLYMPUS mju 1040 i SONY DSC-S650 jakoś się uzupełniają...xD

no ja tez chcialam taki z wyzszej polki ale narazie musi wystarczyc mi ten co mam :) denerwuje mnie to ze nie moge robic tym aparatem zdjec noca, bo wogole nie wychodza, ani jak sie juz sciemnia :( i to mnie najbardziej boli bo nocne zdjecia wychodza przepieknie a teraz mykam, zajrze tutaj jeszcze :) pa:)

Gość honey love
witam :D sama mało fotografuję ze względu na brak aparatu, nawet cyfrówki. ale często 'pozuję' mojemu chłopakowi, który jest amatorem, za to ma odpowiedni sprzęt :D czasami sama się dorwę do je jego sonego. :) kocham oglądac zdjęcia ludzi, takie artystyczne. kiedys najbardziej krecily mnie konie w ruchu, teraz juz mniej. ;)

Gość manikaa
zwykłe cyfrówki są OK; ale do pewnego formatu, jeśli chce się zrobić odbitkę powyżej A4 to już nie bardzo :O ja właśnie przymierzam się do zakupu lustrzanki cyfrowej, bo chciałabym się spróbować ze zdjęciami do stocka.

Gość to straszne dla mnie
robicie zdjecia zwykla cyfrowka i pozniej pisalas, ze je poprawiasz..rozjasniasz itp. To straszne!!!! kaleczysz fotografie kobito! :| tak to jest jak sie zwykla cyfrowka robi zdjecia. sztuka jest zrobic zdjecie bez zadnego ulepszania go. Polecam zakup lustrzanki.

Gość honey love
sama wrzucam do programu graficznego, znacznie mniej rozbudowanego od photoshopa w celu zmienienia cieni, swiatla, wyostrzeniu itd. :o i nei widze w tym nic złego

Gość te Twoje zdjęcia
są beznadziejne, sory lady love...i to nie wina aparatu, też mam zwykłą badziewną cyfrówkę a gdy dorwała się do niej moja koleżanka, która fotografuje i jest w tym niezła, to szczęka mi opadła...jakie cuda można wyczynić zwykłym aparatem..