Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna 0000007

Ból podbrzusza

Polecane posty

Gość niespokojna 0000007

witam!! mam problem dziewczyny i bardzo bardzo bardzo gorąco proszę o odpowiedz... Otoz, bralam tabletki yasminelle przez trzy lata. rok temu zrobilam miesieczna przerwe, ale nie mialam zadnych skutkow ubocznych. okresy mialam zawsze w planowanych terminach. ostatni okres mialam 27 marca, a dzis 14 kwietnia. no i jakies 3 razy wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia, znaczy nie tak kompletnie;p moze smiesznie to zabrzmi haha ale dwa razy, przed stosunkiem, przez moze 10 - 15 sekund chcielismy bez gumki, ale potem zakladalismy, ani razu nam nie pekla, ani razu tez nie doszedl we mnie. no i teraz w piatek tez mielismy prezerwatywe, ale w srodku stosunku postanowilismy chwilke bez, doslownie moze minute... ale zawsze przeciez kilka kropel ujdzie.... no i kolejna kwiestia - odczuwam bol podbrzusza od kilku dni, nasila sie po stosunku.... moze to byc wynikiem zbyt glebokiej penetracji... albo odstawienia tabletek... boli mnie tez bardzo bardzo czesto glowa.... powiedzcie mi kochane, czy mam sie obawiac o ciaze czy raczej nie ma takiej mozliwosci? tak jak mowie, nie dochodzil we mnie, ale mielismy momenty slabosci bez zabezpieczenia....

Gość ola444
możesz sie obawiać o ciążę