Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liluchna13

Wymiana korespondencji.

Polecane posty

Gość Liluchna13

Cześć! W sumie mój post będzie w formie ogłoszenia. Szukam koleżanki z którą mogłabym się zaprzyjaźnić "przez listy". To znaczy wymieniać się korespondencją (listy prawdziwe, papierowe) Popisać o wszystkim, co się robiło, czy coś nas dręczy.. Wysłać swoje zdjęcia ;) Mam prawie 14 lat. Nie Szukam Chłopaka! Tylko koleżanki lub przyjaciółki. Z całej polski.

Gość Qla łognia
też kiedyś miałam taką korespondencyjną koleżankę. wymieniałyśmy się też zdjęciami z koncertów Kelly Family :D

Gość Liluchna13
Właśnie oto mi chodzi :D Teraz trudno o taka koleżankę :( Tylko e-maile, GG, AQQ, TLEN.. ;/

Gość Liluchna13
Jest Ktos Chętny żeby Ze Mną Popisać ? Jeśli tak, zgłoście się po mój adres na e -mail oliwia66@autograf.pl ;D

Gość uwazaj na pedofilii
bo nie trudno o takich ktorzy beda podawac sie za nastolatke i namawiac Cie zebys wysylala im swoje zdjecia

Ja miałam taka przyjaciolke 'listowna'. Pamietam, jak rozciapala mi na liscie czekolade, ktora wlasnie jadła :P To były czasy... Teraz ona studiuje i juz nie ma dla mnie czasu :( :P

Gość Kalkulacja akacja
wiesz co, tu chyba nie ma osób w Twoim wieku. a jeśli są, to raczej nie będą zainteresowane taką tradycyjną formą korespondencji. może poszukaj innego forum.

Gość uwazaj na pedofilii
wszystko jest możliwe :p

Gość Kalkulacja akacja
o tak, słuszna uwaga o tej pedofili. Poza tym dużo osób z tego forum po prostu sobie żartuje. może więc napisać do Ciebie udając osobę w Twoim wieku. także bądź ostrożna:)

Gość uwazaj na pedofilii
ja tez kiedys pisalam z takia jedna dziewczyna. Poznalam ja na wakacjach i wymienilysmy sie adresami, pisalismy kilka lat za soba, wysylalysmy zdjecia, kartki itd. ale pozniej kontakt sie urwal.

Gość malinowaPani
Ja mam taka przyjaciolke do dzis .. :) Poznalysmy sie kilka lat temu na czacie .. wtedy bawilam sie w takie rzeczy .. fajnie sie gadalo wiec po pewnym czasie wymienilysmy sie adresami i pisalysmy dluugasne papierowe listy po jakis 2 latach pisania listow spotkalysmy sie pozniej bylo jeszcze jedno spotkanie i chociaz dzieli nas spora odleglosc Warszawa-Rzeszow to wiemy o sobie wszystko i zawsze chetnie sobie pomagamy na ile jest to mozliwe :)

Gość Liluchna13
Proszę nie posądzać mnie o pedofilię :P ! Tyle się naczytałam, że to takie fajne mieć taka koleżankę, dlatego chciałam spróbować.

Gość jeszcze nigdy nie widzialam
trzynastolatki która tak bezbłędnie pisze :p

Gość Liluchna13
Jestem dyslektyczką która od 1 klasy kuła na pamięć wszystkie regułki. Nie dziwcie się..

Gość Liluchna13
Zresztą nie o tym forum czy jestem pedofile ludzie XD Dla was chyba wszyscy są pedofilami. To co dobra pisownia już jest podejrzana?

Raczej tak...tutaj stare pierniki bykami zarzucaja, wiec mnie dziwi... Co prawda znam jedną taka młodą dziewuchę, która ma z 14 lat i nie wali błędów, ale to w dzisiejszych czasach rzadkość :o

Gość hipergola
autorko - czy Ty wiesz kto to jest pedofil? bo wydaje mi się, że nie bardzo

Gość Liluchna13
hipergola --> Wydaję mi się że pedofilem jest mężczyzna którego pociągają dziewczynki poniżej 8-roku życia? Nie jestem matołem. Ja poprostu mam dobre wyniki w nauce. Bardzo nie lubię gdy ktoś nasadzi 10 błędów w krótkim zdaniu, dlatego sama staram się pisać bezbłędnie ;D

Gość Liluchna13
Oliwia :)

Gość Liluchna13
Dlaczego pytasz?

Wiec Oliwio. Na tym forum chyba nie ma dziewczyn w twoim wieku. Ja jestem najmłodsza, a i tak starsza od ciebie ;) Masz jakieś problemy, że szukasz internetowych znajomości, chcesz się wygadac, czy ot tak - po prostu? :P

Gość Liluchna13
W takim razie ile masz lat skoro jesteś najmłodsza? W sumie sama nie wiem czego szukam . Aaaa szukam koleżanki z która mogłabym się zaprzyjaźnić poprzez listy. :)

Gość Liluchna13
Aha.. Faktycznie jestem za młoda :(

Wiesz jak ja znalazłam internetowo-listownych znajomych? Byłam w twoim wieku ;) I załozyłam bloga na Onecie. Taki a'la pamiętnik ;) I jedna taka mi zawsze komentowała :P Ja miałam 14 ona 17 lat ;) Rozmowy przeniosły sie na gg, a pozniej na listy ;)

Gość Liluchna13
Dzięki za podrzucenie pomysłu! Założę takiego bloga :D i może podam nawet jego adres? Hihi :P