Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sal from the Sea

Nastolatki - co myślicie gdy interesuję się wami facet dwudziesto-kilkuletni?

Polecane posty

Gość rybciaaa
connie każdy lubi, ja też ale to trzeba robić z umiarem. moj kumpel ostatnio odpalił kilka porzadnych petard w szkole, dało dymu ja chuj ;) a dopiero pozniej zaczal zastanawiac sie nad tym co zrobił, albo np. chodzi mi o takie zachowanie jak pogladywanie dziewczyn w lazienkach, czy krecenie tego jak sie zalatwiaja i wrzucanie tego do neta, ostatnio czesty przypadek, dla nich to frajda, a dla dziewczyny ? upokozenie jak chuj ;/

masz racje Connie wiek nie jest najwazniejszy ja uwazam ze jestem odpowidzialna osoba jak na swoj wiek przez kilka lat mieszkalam w ameryce i tam to dopiero dziewczyny w wieku 16 lat byly zwyklymi dziwkami

bardzo dobrze było powiedziane, ze- to zalezy od człowieka.. jaki jest itp wiek to podrzedna sprawa.... ja musiałam bardzo szybko dojrzec z różnych powodów bez podejmowania decyzji czy chce czy nie... a ze niektorzy sa przepełnieni infantylnoscia to nie powinno sie im niczego zarzucac.. dorosną w swoim czasie.. jeśli nie mają potzreby teraz... zanajomych w moim wieku mam tylko w klasie..reszta to to >19:)

ja na wakacjach bylam tam i dla mnie najwazniejsza sprawa bylo nie stanie na ulicy i czekanie na klijenta tylko pojechalam po prawo jazdy i teraz jestem prawnym kierowca:)

narazie * a co do tego co powiedzialam to mowie to z wlasnego dos. bo szczerze mowiac to rok temu byla ze mnie glupia gowniara ktora patrzy na wszytsko z punktu widzenia 'ja' i ugania sie za kolesiem u ktorego nie ma szans i samookalecza sie.. wiem zalosne. ale taka bylam, i wlasnie ten moj obecny facet mnie tak zmienil:)

Gość rybciaaa
No ale co można powiedziec o takim zachowaniu ? INFANTYLNOść! No ale dobrze ktos wspomniał, każdy dojrzewa w innym czasie ;) nie jesteśmy tacy sami ;)

Gość BadZiom
Co to za gadanie MY WY ONI, My myslimy a ONI nie. Bzdury, to jest kwestia indywidualna. Poza tym bez przesady ale w większości w wieku lat 16 a nawet i 19 to się jeszce wie bardzo mało o świecie., To się tylko tak wydaje że się wie, bo się łazi imprezuje itd. Życie to nie cwaniactwo i licytacja. Ty dojrzewasz wcześnej psychicznie ktoś inny później, ty żyejsz 50 lat a ktoś inny 100. JEden nie dorośnie mając 100 lat a drugi mając 17 jest bardziej dojrzały... ale nie we wszystkim.

Gość rybciaaa
BadZiom jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś stwierdził, że doszliśmy do tego samego wniosku :D . Natalia ja na Twoim miejscu bym powiedział, moi na początku też nie akceptowali mojego chłopaka ale teraz jest już ok, sami z nim pogadali i dzięki temu jakos mu zaufali :P

Gość rybciaaa
*Powiedziała

rybcia oni oprostu go nienawidza mysla ze on jest ze mna tylko dlatego ze chce miec sluzaca i wiecie po co jeszcze a taki nie jest

Natalia a ile masz lat?? to nie rodzice z nim beda tylko Ty.. jesli jest w porzadku to namow ich chociaz zebyscie sie spotkali w 4 i neich on sie wtedy pokaze z jak najlepszej str

Gość rybciaaa
Natalia ale wiesz prędzej czy później i tak się dowiedzą.. myślę że jakbyś im jego przedstawiła i wgl to byłoby lepiej, daj im się oswoić z ta sytuacją . i nie zapomnij o swoich uczuciach ;) i w rozmowie z nimi niech on tez wspomni o tym ze mu na Tobei zalezy, moj tak zrobił i podzaiłało:P Ps http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4052932 luknijcie i pomozcie

Gość rybciaaa
21 lat a ja 16 ;)

lepiej zalowac ze sie spobowalo niz zalowac ze sie nic nie zrobilo:P Kochani ja mykam z kompa, cya ;*

Gość rybciaaa
Natalia ja na Twoim miejscu bym spróbowała, a ile masz lat ?

wiesz ja jestem pewna ze on mnie kocha i planujemy juz dalsze zycie po mojej 18 i jest na prawde cierpliwy co do mnie.szczegolnie reperujac moje auto ktore dosc czesto psuje

Gość rybciaaa
Nie natala ! dziś juz troche za pozno ! niech przyjdzie o przyzwoitej porze w dodatku milo by było jkaby wpadł z kwiatkiem dla mamusi ;) . i przemyslcie to i razem wymyslcie porzadne argumenty ;)

Gość BadZiom
Natalia dziwisz sie? Ja mialem 23 a ona 18, jej rodzice tez patrzyli na mnie niechetnie, pamietam co mi mowila co jej rodzice o mnie mowia. Normalnie gul im skakal. Ale nie dalo sie ich przekonac, w ogole przy mnie to udawali ze wszsytko jest ok.