Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sal from the Sea

Nastolatki - co myślicie gdy interesuję się wami facet dwudziesto-kilkuletni?

Polecane posty

hehehe:)) ja mam 17 a przez pół roku zabiegał o mnie 21latek.. i to było normlane dla mnie ... nic w tym dziwnego... ja sama zainteresowaam sie kiedys 26latkiem.. i to z wzajemnoscia:)

Gość rybciaaa
ja mam 16 lat i jestem z chłoapkiem w wieku 21 lat ;)

a najlepsze w naszej znajomosci bylo to ze ja wtedy kochalam calkiem kogos innego a on na mnie czekal mimo ze krecilo sie kolo niego pelno lasek a jak przyszlam do niego z placzem po tym jak ten kogo kochalam zrobil mi kzywde nie kazal mi spierdalac tylko mi pomogl

Gość BadZiom
A co ja mam myśleć jak mam 28 lat i interesują się mną 14-15 latki?

Gość rybciaaa
connie ! xD a my się znów "widzimy " ;) hey :*

BadZiom... w sumie to sie chyba tylko cieszyc:)) wydaje mi się że one bardziej idola w Tobie widzą..wiesz może jakiś funclub założą :D

Gość BadZiom
W sumie fakt mogłem wyjechać z takim tekstem, ale nie jestem taki chamski ;) zakładały, przychodziły grupą ale chciały czegoś strasznie i np. te najbardziej agresywne w końcu się strasznie frustrowały. Z drugiej strony starsze Panie też czasami się zachwycają.

Gość Sal from the Sea
Wow :-) Jestem pozytywnie zaskoczony :D I widzę że dziewczyny 16latki są nie tylko fajne, ale i dojrzałe. Chyba naprawdę jest coś w tym, że dziewczyny szybciej dojrzewają i dlatego powinny mieć starszego chłopaka. To taka refleksja po wszystkich wypowiedziach, w tym m.in Connie - którą pozdrawiam bo jako pierwsza odpowiedziała na mój temat.

no to jest prawda, że szybciej dojrzewamy... i powiem wam, że nie wyobrazam sobie miec chłopaka z liceum...:O porazka! jak widze co te dzieciuchy robia i jak sie zachowuja a jakie śmieci mają w głowie... aż ręce opadają.... oczywiście są wyjątki..ale to rzadkośc:)

Gość rybciaaa
SEA- no wiesz, to jest tak, że teraz chłopacy w naszym wieku to infantylni gówniarze, wiec czego mozna się spodziewać ? ;) Ja jestem tego zdania, że starsi są dojrzalsi i mają lepiej w głowie ułożone ;)

ale też ne zawsze starszy kolo nie znaczy lepszy bo są tacy dranie którzy chcą tylko wykorzystać ale na szczęście jest ich mało :)

Gość BadZiom
Bajki, dojrzewacie szybciej ale fizycznie. Tak samo jak chłopaki tak dziewczyny są głupiutkie w liceum zazwyczaj, bo jedyne co ich interesuje to zabawa albo są posłusszne rodzicom. I nie znają życia, za to rzadko ale zdarza się że są bardziej rozgarnęte osoby tylko zę zazwyczaj uważane są za dziwaków bo jako że są bardziej dojrzałe nie pasują do dzeicinady.

mi było ciężko związać się ze swoim bo moja kumpele też miała starszego kolesia i przez niego ma juz roczne dziecko a on zniknął jak kamfora

no tak, znam laske w moim wielku ktora ma kolesia w wieku 22 lta i zdarza sie ze on ją uderzy, a na dodatek ma zatargi z policja przez to zebawi sie w dilerke :o masakra.

mnie nie interesuje tylko zabawa i starszym tez nie zawsze jestem posluszna tylko zawsze mysle o konsekwencjach tego co robie i co uwazasz mnie za dziwna?

Gość rybciaaa
Ja akurat nie mam nawet kumpli w swoim wieku, i szczerze mówiac ciesze sie z tgeo .;) moi znajomi to wiek od 20 nawet do 30 paru lat ;d . ale bynajmniej wiem ze zadaje sie z dojrzalymi ludzmi a nie gowiarzami ktorym w glowie odjebanie jakiejs beki ;/

glupiutkie to są w gimnazjum. w liceum sa w porzadku dziewczyny, ale zalezy na kogo kto trafi i w jakim przebywa towarzystkie w sumie. tak ze wiek tu w sumie jest sprawą drugorzedna bo wszytsko zalezy tak naprawde od czlowieka, ale najlatwiej wszytskich szufladkowac :o ja mowie z wlasnego doswiadczenia wszytsko :P

Rybcia a ja Ci powiem ze lubie odstawic czasami jakas beke tak dla frajdy :D chyba cos mam z 16latki :D

Gość rybciaaa
ehh.. po prostu myślimy o tym co robimy, a chłopacy w tym wieku robią coś czego nawet nie przemyślą. ;)

Gość rybciaaa
ehh.. po prostu myślimy o tym co robimy, a chłopacy w tym wieku robią coś czego nawet nie przemyślą. ;)