Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekstowarnia

pomozecie?

Polecane posty

Gość tekstowarnia

Jest taka piosenka i nie wiem jak ona sie nazywa . Leci kawailek chyba tak: "A kiedy nadejdzie próby dzien, czy wtedy nie zostawisz mnie"

Gość kurcze brakkkk
zaczęłam szukać tej piosenki w necie i nic kurcze :( a fajna taka chciałam Ci autorko pomóc i teraz sama sie wciągnęłam w szukanie

Gość żalącaSię
ja też własnie szukam i nic. pamietam,że cos tam jeszcze leciało "Czy jeszcze miłośi jest tyle w nas....."

A czy to moze nie jest piosenka M. Grechuty "Takiej milosci Nam zycze"?

Gość tekstowarnia
niestety to nie ta piosenka:( Ta spiewala na zmiane taka pani z panie z tego co pamietam.

Wiosenny piękny dzień Najszczęśliwszy z dni Gdy nas miłość połączyła Przed ołtarzem Ja i Ty Przysięgałem Tobie miłość I podporę w każdy czas Przysięgałem to na wieczność Aż Bóg nie rozłączy nas Twarz gości i rodziców Ukryta we łzach Koleżanek zazdrość w oczach Że to właśnie Ty Przysięga, że do końca Nic nie rozłączy nas I że będę zawsze z Tobą W ten nie pewny czas A kiedy nadejdzie próby dzień Czy wtedy nie zawiedziesz się Czy jeszcze miłości jest tyle w nas By przez życie razem przejść w każdy czas Słoneczne dni minęły Szare wszystko, nawet sny Gdy problemów wciąż przybywa I nie cieszą wiosną łzy To co kiedyś było ważne Niczym teraz stało się Gdzie marzenia, obietnice?? Rzadko mówię „kocham Cię” Już nie jestem tak ładna I za rzadko śmieję się Praca, dom, obiad, dzieci No i ciągle nie ma Cię Zgubiony i zmęczony Padam z nóg, jak tu żyć?? Trochę grubszy dzisiaj jestem Rośnie brzuszek co tu kryć Kochany czy pamiętasz?? Pamiętasz tamten dzień?? Przed ołtarzem prosiłeś prosiłeś o rękę mnie Przysięgałem Tobie miłość Przysięgałem wierność Ci Czy pamiętasz tamte chwile?? Jakby to było dziś!!

Gość hahhahahah
brawa dla Ciebie 🖐️